Herkullinen parsa

Tapasimme perjantaina kaveripariskunnan kanssa illanvieton merkeissä, että saimme päivitettyä molempien matkakuulumiset. Meidän Karibian osalta ja heidän Japanin ja niiden kirsikankukkaloiston osalta.


Stockmannin Herkku toimitti kevät- ja lauantaitanssi-hengessä sopivasti herkullisen lähetyksen parsaa, jota oli meillä muutenkin menulistalla. Mutta eihän tuoretta parsaa voi syödä liikaa.

Naposteltavaksi lehtikaalisipsejä

Ja sitten herkuttelemaan!

Pitää testata kauden muitakin reseptejä.

Lisukkeeksi saimme myös lämmintä kasvissalaattia, jossa oli muun muassa kesäkurpitsaa, avokadoa ja tofua. Sekä makutuliaisena Japanista Okonomiyakin, kotikeittiössä valmistetun mausteisen omeletin.

Kippis keväälle ja kiitos herkullisesta illasta!

Share

Kommentit

Alisa W
Suusta suuhun

Aivan ihanan näköinen tuo lämmin kasvissalaatti! Resepti olisi huippua ;)

Mikko – Private Blend

Se oli kyllä hauska! Heh, pitää kysyä - palaan!

Mikko – Private Blend

Lyhyesti; kesäkurpitsa juustohöylällä ohueksi, lämmitys pannulla. Mukaan parsannuppuja sekä avokadoa ja hetken vielä pannulla. Mausteeksi sitruunaa ja öljyä.

Alisa W
Suusta suuhun

Nopeaa toimintaa! Kiitos :) Pääsee heti vappupöydässä testiin. Nam!

Mikko – Private Blend

Happy to help :) Iloista ja herkullista vappua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Nam ja nam! Olipa teillä kunnon matkakuulumiset aiheena, raskaan sarjan:) Me olimme viime sunnuntaina sukulaisen parsapöydässä.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Oli herkkua! Matkakertomuksia ja -kokemuksia riitti kyllä, hauskaa :) Nyt on tosiaan paras sesonki, siitä pitää nauttia.

Kommentoi