Hio-hoi Prada, maata näkyvissä

Prada viime vuosien mallistot eivät ole jotenkin jääneet mieleen ja kirjoitinkin jo aiemmin, että olen ollut vähän pettynyt siihen, että laukkurintamalla talolta ei ole tullut oikein mitään uutta. Mutta nyt syksy-talvi 16/17 mallisto tuo ajelehtineen linjan satamaan. Pradaa parhaimmillaan ja laukuista ja asusteista löytyy uutta. Ja mikä parasta, syksyn mallistoa saa ostettua sitten Helsingistä (ainakin jotain juttuja).

Miuccia itse kertoi, että malliston ja kerrosten tarkoitus on kuvastaa naisten moninaisia rooleja ja asemaa läpi historian. Seilorihatuilla viitattaan ehkä taustalla oleviin sotiin ja ehkä naisen asemaan ja ansioihin maailmansodissa kotirintamalla.

Malleilla nähdään korsettimaisia vöitä ja kengät on myös nyöritetty jämptisti.

Näitä villasukkahousuja tullaan näkemään siis syksyllä

Taitelija Chistophe Chemin on tehnyt malliston printtejä.

Mallistossa on hienoja brodeerattuja takkeja.

Tässä uusia laukkumalleja, jotka ovat minusta virkistäviä. Pidän noista metallisista yksityiskohdista.


Mallit kantoivat myös vyöllä ja kaulassa pieniä muistikirjoja. Must-have! En tiennyt, että tarvitsen tällaisen. Tosin tuo kaulalla oleva kirja on kiinnitetty vähän kuin kahle...


Pienet vihot koristivat myös laukun hihnoja.

Tässä pari kivan mallista laukkua myös.

Kirja vai clutch?

Ja nuo avaimet! Sellainen rippilahjaksi saatu tinaruusu sai ihan uuden valon.

Kuvat/Style.com

Kommentit

EricaK
EricaK

Nuo molemmat vihreät laukut ja tuo sininen kirjalaukku (!!) Tuo eka vihreä missä on nuo vahvikkeet kulmissa muistuttaa sekin vähän kirjaa tai kalenteria. Ja tuollaista roikkuvaa muistivihkoa en minäkään tiennyt tarvitsevani, mutta nyt yllättäen se tuntuisi kovinkin tarpeelliselta. :)

Mikko – Private Blend

Hienoja laukkuja tosiaan, bravo! Kummasti löytyy näitä uusia tarpeita ;) Mutta ihan mahtavia asusteita! PS. Mahtavia tunnelmia Etelä-Afrikasta sinun postauksissa. Haikailinkin juuri Stellenboschiin.

EricaK
EricaK

Sinne palaisin itsekin mielelläni ihan saman tien! Mikäs tässä ensi talven reissua varaillessa.. ;)

Julle1112 (Ei varmistettu)

Mielestäni vahvinta Pradaa vuosiin; myös miesten mallisto. Hyvä aika siis Helsingin liikkeen avaamiselle.

Mikko – Private Blend

Samaa mieltä! Niinpä, toivotaan että se aukeaa. Tila ei näytä kyllä siltä, että sieltä nousisi myymälää vielä tässä kuussa, mutta ehkä tässä keväällä. Olisi järkevää avata se ennen turistikautta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.