Isabel Marant Pour H&M

 

Pääsin kurkistamaan jo hieman ennakkoon Isabel Marant Pour H&M -mallistoon, joka tulee huomenna kauppoihin (Helsinki, Turku, Tampere) klo 8 ja nettikauppaan klo 11.

Marantin tyyli on tehdä rentoja ja helppokäyttöisiä vaatteita, joissa on asennetta. Tuttu boheemius näkyy hyvin tässäkin mallistossa.

Olen yleensä aina käynyt aamulla poimimassa joitakin juttuja jokaisesta yhteistyömallistosta, saa nähdä, ehdinkö huomenna ennen aamupalaveria myös tuonne. Ainakin t-paidat ja saappaat kiinnostaisivat. Oletko löytänyt suosikkejasi? Mielestäni naisten mallisto onselvästi vahvempi kuin miesten (yllättäen) ja sieltä löytyy hienoja juttuja mm. takit, housut ja t-paidat. Ja kannattaa muistaa myös nuorten oma mallisto!

Tässä hieman fiiliskuvia mallistosta ja tarkemmat kuvat löydät H&M.com.

Hieno takki, yksinkertaisesti tyylikäs.

Herkuttelua katselun lomassa.

Pikakatsaus miesten mallistoon, josta löytyy mm. muhkeita neuleita.

T-paidat päätyivät ainakin ostoslistalleni.

Rentoja neuleita, joihin kelpaa kietoutua tulevana talvena.

Vetoketju-yksityiskohdat toimivat aina.

Muhkea villakangastakki.

Pidän myös näistä rennoista saappaista.

Naisten malliston materiaaleja ja kuoseja.

Ja muista katsoa malliston takit, nämä ovat niin hienoja!

Mukana myös asusteita ja kenkiä.

Loppuun vielä lainauksia Isabelin kommenteista hänen H&M-mallistostaan: ”Minä suunnittelen vaatteita kaikille ja ikään katsomatta – nuorille tytöille, heidän äideilleen ja isoäideilleen, ja nyt ensimmäistä kertaa yhdessä H&M:n kanssa miespuolisille ystävilleni, jotka ovat aina pyytäneet minua suunnittelemaan miestenvaatteita. Tiedän yleensä vaistomaisesti, mikä myy. En tiedä miksi, mutta niin käy aina. Ja juuri sellainen tunne minulla on tästä H&M-mallistosta.”

Isabel malliston saapumisesta myymälöihin: ”Tehtyämme puoli vuotta kovasti töitä malliston eteen on mahtavaa, että vaatteet viimein saapuvat myymälöihin. Se tapahtuu samanaikaisesti kaikkialla maailmassa, mikä tekee siitä vieläkin jännittävämpää. Mallisto koostuu aidoista vaatteista, joissa on asennetta. Näin kovasti vaivaa malliston eteen ja toivon, että H&M:n asiakkaat ottavat vaatteet hyvin vastaan.”

Isabel malliston suunnittelusta: ”Tunnelma on ollut hyvin innostunut koko projektin ajan, ja jaamme H&M-tiimin kanssa puhtaan intohimon muotia kohtaan. On ollut jännittävää päästä pois omalta mukavuusalueelta ja kokeilla jotain uutta – tässä tapauksessa luoda pieni mallisto suurelle yleisölle kohtuulliseen hintaan, ja myös tuotantomäärät ovat paljon suurempia. Koska olen designer, joka pitää haasteista ja haluaa suunnitella vaatteita aidoille ihmisille arkielämään, en voisi toivoa mitään parempaa.”

Kommentit

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/

Kyllä - takit ja saappaat!

Mikko – Private Blend

No höh - erikoista!?

Romantic Lady (Ei varmistettu) http://romanticandbeauty.blogspot.fi/

Pidän noista neuleista, etenkin tuosta ryijymäisestä mustavalkeasta takista. Tuohon iskin silmäni jo joissain muotilehtien kuvissa.

Mapsi (Ei varmistettu) http://mapsin-muotia.blogspot.fi

Yhden metallivyön bongasin, mutta muuten tämä tyyli ei valitettavasti oikein pure meikäläiseen. Uoremmat varmasti pitävät, mutta tässä mummoiässä, hih, tietää jo suurinpiirtein tyylinsä ja niin nättejä kuin ovatkin omassa genressään, jätän suosiolla nuoremmille. Nilkkabuutsit kiinnostivat kyllä myös, mutta olikohan niitä nettikaupassa ollenkaan...en huomannut..

Mikko (Ei varmistettu)

Pieni tarkennus, miesten mallisto tuli nimittäin vain Helsinkiin ja nettiin myyntiin. Eipä näkynyt Turussa. :(

Mikko – Private Blend

Nuo ovat kyllä hyvin marantmaisia, hauska look.

Mikko – Private Blend

No suurinosa noista menee minultakin vähän ohi. Sopii tiettyyn lookiin, mutta ei ihan siihen meidän tuttuun business-lookiin ;)
Kävitkö selailemassa netistä löytyikö?

Mikko – Private Blend

En valitettavasti koittanut takkeja, mutta olen myös samaa mieltä, että ainakin paidoissa oli reilumpi mitoitus. Jouduin palauttamaan s-kokoisen t-paidan, kun se oli liian iso...

Nina J. (Ei varmistettu)

Moi Mikko! Sovititko miesten takkeja ja millaista mitoitusta oli? Kyttäilen vielä nettikaupasta miehelle takkia, jos niitä sinne ilmaantuisi palautuksina. Naisten mallistossa mitoitus oli reiluhko ja esim. takit oli valmiiksi kunnolla oversized mitoitusta. Olikohan miesten puolella sama?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.