Kaartin Hodari & Hummeri

 

Masutoaitemu-blogin kulinaristin Riitan vinkistä osasin suunnata virallisesti tänään auenneeseen Kaartin Hodari & Hummeriin. Tosiaankin tuolta saa gourmet Hod dogeja sekä hummeria, ei paha lounas tai snägäri-pala.
Paikka sijaitsee ihan Pastiksen kyljessä Pienellä Roobertinkadulla ja sen takaa löytyykin Murun ja seinänaapurin tiimi & Mutti-tomaattikastikeilmiön takana oleva Henri Alén. Voisiko olla lupaavampaa konseptia?

Kun tekee mieli pikkusuolaista, niin paikka on auki ti-ke 11:30-19, to-la 11:30-01:00 ja myös sunnuntaina 12-16. Kiinnitin huomion myös sunnuntain kohdalla lukevaan Hodari brunssiin!

Suosittelen käymään ja uskon, että täällä tulee käytyä myös itse usein. Mistä hakea herkkuja iltaisin, viikonloppuna tai kesällä Espalle tai Tähtitorninmäen puistoon?

Paikan logo on mahtava!

Miten olisi Chorizo & mustekala, härkä tai vege hodari? Lisäksi ehkä manchegoa tai Peltola blueta? Ja lisukkeeksi mustatorvisieni- tai parmesanranskalaiset? Ja hummeri on taas asia erikseen!

Hauskat tilausnumerot.

Lounaskokonaisuuteen kuului Basic dog, limu ja coleslaw. Otin testiin myös parmesanraskalaiset.

Sämpylän takana on kuulemma Kanniston leipomo ja nakit tulevat Perniön lihasta. Kiitos Riitta infosta!

Paikka sijaitsee tosiaan Pastiksen kyljessä Pikkuroballa.

Kommentit

Mikko – Private Blend

Sitä aina autuaasti unohtaa (onneksi), miten kallista täällä on. Siksi pitää aina nauttia ravintoloista ulkomailla, kun kaikki on 'ilmaista'.
Ja rakastan jotenkin ihan perusruokakauppoja Jenkeissä - sitä valikoiman määrää ja gallonan juomapulloja. Olin myös taivaassa siellä McDonaldsissa, kun juoma-automaatista sai valita sellaisen määrän makuja Coca-Colaan, että niistä ei ole täällä edes kuultu. No kaikella on puolensa.

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Eikös vaan olleetkin mahtavia koiria, ihana paikka! Ja logo saa tosiaan hyvälle tuulelle synkimmänkin. Ensi kerralla on pakko ottaa hummeria.

Mikko – Private Blend

Joo, se sattui olemaan hyvällä suunnalla. Ajattelinkin, että saatat innostua kokeilemaan tätä - kannattaa!

Mikko – Private Blend

Hyvää oli kyllä! Pitää itsekin mennä uudestaan maistamaan noita muitakin vaihtoehtoja.

Anna-Maria (Ei varmistettu) http://secretwardrobe.bellablogit.fi/

Oi, mä luinkin tästä jostain! Kuulostaa niin hyvältä! Pakkokäydä joku päivä testaamassa, ja maistaa tuota vegeversiota (huippua, että löytyy listalta sellainen!) :)

Yksis (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

LOL

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi/

Ai olet jo ehtinyt käymään, hauskaa :)

Henrin uutta aluevaltausta on hehkutettu Twitterissä niin pitkään ja laajasti, että pakkohan sitä on itsekin pian mennä testaamaan :)

Mikko – Private Blend

On, tosi hauska konsepti. Ja hummeria on pakko maistaa!

Mikko – Private Blend

Niin Amerikassa on puolensa :) Täältä saa ehkä Ikeasta 1,5 e hodarin. Suomessa huoltoasema-tasoisessa ravintolassa 12 cl perusviiniä maksaa helposti 10 e, pasta 20 e ja jäätelöpallo 4 e.
Mutta pitää myös muistaa, että konseptin takana on kuitenkin Helsingin parhaat ravintoloitsijat, joten ei se ihan snägäri ole, vaikka paikka onkin rento.

lapallida@ymail.com (Ei varmistettu)

Yksis, vertaisin tätä paikkaa ehkä kuitenkin mielummin trendikkäisiin foodtruckeihin, joissa tarjotaan hyvää, hyvistä ja eettisesti tuotetuista aineksista tehtyä ruokaa kuin johonkin hodarikärryyn tai valtakunnalliseen, isoon pikaruokaketjuun, jossa se makkara on sekoitus nitraattia ja jauhoja. Silloin nämä hinnat eivät Suomen työvoimakulut huomioon ottaen enää ole ollenkaan niin hurjan paljon korkeampia. Ja muuten, etkös sinä tippaa kotimaassasi ravintoloissa, joissa on ne pöytäliinat ja ruoka tuodaan eteesi? Itse olen ainakin kaikilla matkoillani seurannut Tony Bourdainia, ja tipannut ns. oikeissa ravintoloissa vähintään 20 prosenttia. Sillä saadaan jo kivasti sitten hinnat täysin vertailukelpoisiksi eurohintoihin.

Toki ruoka on Suomessa kallista, mutta en lähtisi ensimmäiseksi tekemään vertailua vaikkapa Florida Keysissä sijaitsevan, paikallisen kalatukun pyörittämän raflan, jossa hummerivoileipä maksoi 15.95 dollaria, ja tämän paikan, jonne hummeri lennätetään vielä elävänä ties mistä, välillä.

Yksis (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

Joo ei ole snagari torin laidalla, sen kyllä ymmärrän ja kyllä siitä voi silloin maksaakin, MUTTA onhan ulkona syöminen Suomessa ihan tolkuttoman hintaista - oikeesti.

Key West on turistirysä pahimmasta päästä ja siellä saat ihan takuulla eteesi pakastetun hummerin kolminkertaiseen hintaan.

Meidän viidenhengen perhe syö ihan hyvässä ravintolassa luomuruokaa (hampurilaiset bataattiranskalaisilla) kivasti kokattuna... juomineen (mikropanimon oluet) ja tippeineen (20%) ¤52-55. Ihan fine diningiin pääsee sama ryhmä edelleen alle satasella.

Mikko – Private Blend

No se on totta, itselläkin on vielä monta paikka käymättä.

Mikko – Private Blend

Niin totta Suomessa työvoimakulut ja verot nostavat kyllä hintoja, mutta tippi tosiaan tasaa tätä. Vaikka onhan täällä aika kallista syödä ulkona.

Yksis (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

Onpahan aivan järjettömän kallista... oikeesti! Halpahodari irtoaa täällä alle taalalla. Gurmeenakki juomalla $1.50... eihän tossa oo mitään tolkkua! ¤7.50 eli se noin $10 on hampurilaisaterian hinta HYVÄSSÄ oikeassa ravintolassa, sellaisessa siis missä on pöytäliinat pöydissä.

Mikko – Private Blend

Käy ihmeessä! Ja ehdottomasti plussaa tuosta kasvisvaihtoehdosta.

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi/

Totta, minähän innostun kaikesta uudesta ruoasta :)
Kunhan vaan ehtisi ja muistaisi aina kaiken uuden!

tällanen (Ei varmistettu)

Itseni hintataso jopa yllättää positiivisesti! Ainakin odotukset on itselläni perus S-ryhmähampparia korkeammalla ja helpostihan tuota on varaa mennä kokeilemaan!

Mikko – Private Blend

No joo, totta S-marketin täytetty patonki saattaa maksaa lähemmäs 6 euroa.

Ullalaa (Ei varmistettu) http://www.ullalaa.blogspot.fi

Näyttää ihan superhyvältä, täytyy ensi tilassa mennä testaamaan tuo paikka. Miehelläkin valui kuola suunpielestä kun näytin tämän postauksen hänelle, ei tarvi paljon seuraa etsiä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.