Kalenterin 4. luukku


Neljännen päivän vinkki liputtaa uuden lehden tuoman ilon puolesta. Itse sain joskus lukioaikana joululahjaksi Voguen vuosikerran ja se ilahdutti joka kuukausi. Plussaa on vielä se, että tilaajille lehti saapuu usein aikaisemmin kuin lehtipisteisiin. Kätevimmin ulkomaalaisten lehtien tilaus onnistuu suoraan kustantajien sivuilta kuten Vogue Condé Nastilta tai Harper's Bazaar Hearstiltä. Tai miksei myös Vanity Fair tai kotimaisista Olivia, Costume tai Aku Ankka.

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Harpersin voisi vaikka tilatakin, vaikka sitten ihan itselle joululahjaksi;) Se on paaaaljon parempi kuin kaavoihin kangistunut Vogue, in my humble opinion.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Todellakin! Tulee paljon halvemmaksi tilata kuin ostaa irtonumeroina. Tuo iPad on myös kätevä, en ole juurikaan sitä itse käyttänyt, mutta jotkut numerot voisi hyvin ladata. Bazaarista ja Voguesta haluan kuitenkin nauttia perinteisenä printtinä :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Fanitan nykyään itsekin enemmän Harperia ja tuo kyllä hyvä lahja vaikka itselle!

Anonymous (Ei varmistettu)

Varsinkin jenkkilehdet kannattaa tilata, tulevat paljon edullisenniksi kuin täältä ostetut, itse tilaan kaikki mahdolliset iPad- versioina.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.