Kanavanrannassa

 

Suuntasimme päivällä anoppilaan syömään ja moikkaamaan maailmalta kotiutunutta toisen puoliskon siskoa. Tässä rennompaa asukuvaa menomatkalta.

Takki/Carlings, farkut/Uniqlo, huivi/Missoni, lenkkarit/Lanvin, laukku/Proenza Schouler, tuoksu/Bottega Veneta Pour Homme

Tässä samalla sen timmimmän puoliskon asukuvia.

Takki/DKNY, housut/Selected Homme, laukku/Lanvin, kengät/Opening Seremony, hanskat/Bottega Veneta, huivi/Louis Vuitton, tuoksu/Armani Code Ultimate

Huivissa yhdistyy hänen luottovärit, tummansininen ja tummanruskea.

Lanvin times two, neule ja kauluspaita, molemmat viime Lontoon reissulta Harrodsin alesta. Huomaa hauskat olkavahvikkeet ja kauluksen yksityiskohdat.

Pieni linssilude. Voi toista!

Hauska neule on italialaismerkki Gaudin, johon olen päässyt tutustumaan blogin kautta. Pitääkin muuten kertoa merkistä enemmän jossakin mutkassa.

Anopin luokse on aina ilo mennä ja siellä sai taas vatsan täyteen hyvää kotiruokaa. Kantarellikastike on tehty tietenkin itse poimituista sienistä.

Jukka-keinuhevonen odottaa lapsenlapsia kylään. Anoppi on tuunannut siitä tyylikkään mustan version.

No nyt oli meidän vuoro toteuttaa naistenpäivä-viikonlopun muistaminen. Kukat nousivatkin toivotuimmaksi asiaksi, kun tätä eilisessä arvontapostauksessa kyselin.

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Kivat kuvat ja kiva anoppi!

Tulee vaan mieleen, että eikö nyt jo nykyaikana voi puhua poikaystävästä tai miesystävästä/ avopuolisosta ja jättää kiertoilmaisut kuten "toinen puolisko" pois? Samaa sukupuolta olevien suhteet kun ovat pitkälti hyväksyttyjä jo tänä päivänä. Muutoin voi lukijoista tuntua, ettet itse ole oikein sinut asian kanssa. Itsekin tunnen jonkun miespariskunnan, jotka ovat yhtä tyylitietoisia kuin sinä ja luulen että avoimuus voisi edesauttaa nyky-yhteiskunnassa sitä ettei enää tarvitse käyttää kiertoilmaisuja puhuessaan samaa sukupuolta olevasta tyttö/ poikaystävästään.

Mikko – Private Blend

Kiitos :)
Joo murrettuja sävyjä voi aika huoletta yhdistellä. Koitan aina katsoa lähinnä, että kokonaisuudessa ei ole mitään liian raskasta tai kevyttä – tietty tasapaino, niin hyvin menee.
Tuo onkin ehdottomasti yksi lempihuiveista. Löytö Nykin Century 21:sta.

Mikko – Private Blend

Jaa-a.. Kiitos :)
Ei oikein voida lainailla vaatteita, kun ollaan vähän eri kokoisia. Ja itseasiassa myös vähän eri tyylisiä. Laukkuja kylläkin.

Mikko – Private Blend

:) No niin minustakin. Ja alunperin on pitänyt vaan keksiä jotain nimen tilalle, enkä ole myöskään enää halunnut käyttää nimikirjaintakaan..jolla itsekin joskus aloitin.
Ja kuvatkin puhuvat puolestaan ;)

Mikko – Private Blend

Totta – tuo nimitys on jäänyt päälle alkuajoista, kun koitin pitää henk. koht. asiat pois blogista :)

Norppa (Ei varmistettu) http://skiglari-norppa.blogspot.com

Ootte kyllä molemmat niin stylejä. Oletteko muuten niin samankokoisia, että voitte lainailla vaatteita keskenänne vai ovatko toisen kledjut off limits? Mua harmittaa välillä, kun ollaan niin erikokoisia mun miehen kanssa, että varkaissa käyminen on tosi vaikeaa. :D

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.com

Hienosti onnistuu teiltä molemmilta värien yhdistely ilman, että kokonaisuudesta tulee levoton. Varsinkin murretut sävyt toimii hienosti keskenään.

Missonin huivisi on todella hieno. Itse en osaa tuon tyylisiä huiveja oikein käyttää, mutta sulla ne toimii.

Veikko (Ei varmistettu)

Minusta "toinen puolisko" on
hauska ilmaisu, ihan riippumatta mitä sukupuolta pariskunnan osapuolet ovat. En ole ainakaan itse kokenut sitä sinun tapauksessasi miksikään kiertoilmaisuksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.