Kesäkello

Löysin sattumalta uuden kesäkellon. Olen jo kaipaillut jonkin aikaa kelloa, jota voisi käyttää kullan väristen rannekeiden kanssa. Kaikki kelloni ovat nimittäin hopean värisiä... Satuin pistäytymään pitkästä aikaa Urban A:ssa, ja siellä oli muutama kappale Triwa-kelloja −50% alennuksessa. Sovittelin muutamaa ja päädyin tähän malliin. No joo on tässäkin vähän hopeaa, mutta tuo musta & keltainen menevät jo paremmin yhteen kultaisen kanssa.

Kankainen ranneke on mukavaa vaihtelua ja on kivan kevyt myös kesällä.

Kello jo käytössä.

Oikeastaan kellon malli oli jo ennestään tuttu, sillä olen ihastellut jo hetken Givenchyn seventeen-kelloa, joka on aika hauska. Kankaisen rannekkeen lisäksi mukaan tulee myös nahkainen. Katsoin tätä livenä muun muassa Lontoossa ja Singaporessa, pohdintaan jäi edelleen olisiko kultainen vai musta reunus parempi. No nyt löytyi vaihtoehto. PS. Jos asut Oulun alueella, niin Balmuir vinkkasi, että he pystyttävät nyt viikonloppuna pop up -myymälän sinne suunnalle. Kuten Helsingissäkin, saat tuotteista−10% lisäalennuksen, kun sanot kassalla Private Blend.

Kommentit

Mikko – Private Blend

No niinpä! Noista tekee kyllä aina hyviä löytöjä!

Mia (Ei varmistettu) http://www.miaslemons.com

Hei!

Pidän myös tosi paljon Triwan kelloista! Yleensä olen über ronkeli ja kallistun sveitsiläisten klassikkojen puoleen (ne ovat ikuisia), mutta olkoon Triwa poikkeukseni sääntöön :) Kannattaa kurkata myös Triwan webbisivut, tein sieltä ihania alelöytöjä juuri jokunen aika sitten. Myös Tukholman keskustassa on tosi kiva Triwan liike, jossa kannattaa käydä kun Tukholmassa vierailee :)

Aurinkoista viikonloppua!

Mikko – Private Blend

Nuo on kyllä kivoja! Kiitos vinkistä, pitää tutustua molempiin.
Kiitos Côte d'Azur -terveisistä ja ihanaa viikonloppua sinne!

Mikko – Private Blend

Kiitos vinkistä! :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

auts. Ouluun kun pääsis. Astorilla poistotuotteet olivat naurettavan halpoja, halvempia kuin H&M.n listahinta. Oli sitten kalliimpiakin tarjolla.
Pääasia on että tuli tehtyä loistohankintoja. Balmuirit on hyvin edustettuna meillä makkarissa.

Mikko – Private Blend

Kiitos muistamisesta :)

Tickler (Ei varmistettu) http://verawanda.blogspot.fi/

Täällä myös Triwa (ja laatukello) -fani. Suosittelen myös seuraaman Triwan Instagram -tiliä, siellä on hyviä asusteideoita ja aika ajoin alekoodeja.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.