Keväinen sunnuntai

 

Onpa ollut ihana sunnuntai! Ensinnäkin siitä on hetki aikaa, kun olen ehtinyt vain olla kotosalla ilman mitään menoa tai ohjelmaa. Aamu meni siis ihan rauhassa. Sää oli kuitenkin niin hieno, että teki mieli lähteä sunnuntaikävelylle. Ilma olikin mukavan lämmin, kadut on jo pesty hiekasta, aurinko lämmitti ensimmäistä kertaa ja silmujakin näkyi jo.

Pysähdyimme paistattelemaan päivää Mattolaiturille, joka kuhisikin heti ihmisistä. Tämä avasi samalla ainakin omalta osaltani terassikauden – sopivasti kesäaikaan siirtymisen myötä.

Joku muukin nautti auringon lämmöstä.

Oho, aika maalauksellinen kuva.

Kotimatkalla alkoi vatsa kurnia sen verran, että päädyimme Seahorseen tuhdille lounaalle. Itse tilasin paistettuja silakoita, mutta toinen puolisko uhmasi fysiikkaa taas THE lohikeitolla, josta tarjoilijatkin aina muistuttavat, "tiedäthän, että se on iso". Tuolla on onneksi tullut käytyä aiemminkin, joten setti on tuttu.

Kaikki upposi, neljä lautasellista. No ei tarvitse laittaa iltapalaa.

Siivosin jo loppuviikosta ja ostin samalla kukkia, että sai vain nauttia nyt viikonloppuna.

Kodikasta sunnuntai-iltaa!

Kommentit

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Oi ihana Helsinki ja kevät. Jollain on vähän koti-ikävä :).

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Minä kun jouduin ottamaan palkatonta matkaa varten, kävin sitten tasapainottamaan tilannetta ja olin tänään töissä.
Mutta kuvia kun katsoo, sinulla on ollut mukavempaa. Ei minulla mitään valittamistakaan tosin ollut.
Kuva mattolaiturista on ihana. Meillä on täydenpalvelun mattopalvelu. Anoppi on kodin läheisyydessä töissä. Välillä appi hakee töistä ja samalla koukkasee meidän kautta hakemassa matot. Painepesurilla tulee hyvää jälkea ja hintaan ( 0 e ) kuuluu myös kotiinkantopalvelu. Mutta tuolla mekin ollaan käyty pesemässä mattoja ennen muuttoa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.