Kiehl's-arvonta!

Ihan aluksi, Indiedays Inspiration on nyt auki ja sen johdosta tuohon sivuun on tullut yhteisön uusimpia postauksia sisältävä banneri. Tämä kunniaksi olisi ehkä syytä juhlistaa uutta mielenkiintoista alkua myös arvonnalla, vai mitä? 
Kuten olette varmasti jo aiemmin huomanneet, pidän Kiehl'sin tuotteista paljon ja olen fanittanut pitkään varsinkin heidän naamioitaan. Rakkaus syttyi eräällä Nykin matkalla, kun vierailin Third Avenuen Flagship Storessa.  Ostin tuolloin useammankin purkin mukaan ja siitä lähtien ole niitä täydentänyt aina tasaisesti reissuista. Voitte siis kuvitella riemua, jonka Suomen ensimmäisen liikkeen avaaminen reilu vuosi sitten tuotti! 
Niinpä olen iloinen, että sain nyt yhteistyön kautta tutustua Galleria Esplanadin liikkeessä Kiehl'sin tuotteisiin ja palveluun vielä paremmin sekä mahdollisuuden jakaa palkinnoksi heidän mahtavia tuotepakkauksiaan.

Vierailulla selvisi, että myyjien valkoiset takit, pelkistetyt purkit sekä kuuluisa tuotenäytelipasto muistuttavat nimenomaan Kiehl'sin apteekkitaustasta.
Tuotteiden valmistuksessa on aina käytetty yrttejä sekä luonnontuotteita.  Ideologiaan kuuluukin voimistaa ja tukea paitsi omaa ihoa myös luontoa ja ympäristöä järkevällä tuotannolla.

Myymälässä on esillä Suomen top 10 Kiehl's-tuotteet
Käyttämieni naamioiden lisäksi pääsin tutustumaan myös shampoisiin ja vartalonhoitotuotteisiin
Hauskana uutuutena ovat tuoksut, suihkugeelit sekä vartalovoiteetUutta minulle oli, että myymälässä voi tehdä muutaman sekunnin testin, jolla selviää, mitä iho tarvitsee
Minua avustivat Cecilia ja Sanna
Miesten tuotteet ovat lähteneet alunperin mistäpä muusta kuin parranajosta ja siitä sitten kasvanut nykyiseen laajaan valikoimaansa. Olin yllättynyt, miten paljon vaihtoehtoja tältäkin puolelta löytyy.


Nyt arvonta-asiaan. Sain jaettavaksi kolme tuotepakettia, johon jokaiseen valittiin tuotteita Kiehl'sin Facial Fuel -miestensarjasta. Paketista löytyy muun muassa suosikkikuorintani, kevyesti sävyttävä geelimäinen voide (uusi suosikkini) sekä silmänympärysihoa freesaava puikko. Kaikki tuotteet soveltuvat myös naisille testattavaksi tai puolison hyllyyn ;) Ja paketti on myös hauska isänpäivä- tai joululahja!

EDIT/4.11. Lisäksi arvon näiden varsinaisten palkintojen lisäksi vielä ekstrana Aromatic Blends -tuoksun, joka ehkä kiinnostaa varsinkin naislukijoita. Jo tulleet vastaukset ovat luonnollisesti mukana myös tämän tuoksun arvonnassa.

Voit osallistua arvontaan vastaamalla kysymykseen mikä on suosikki Kiehl's-tuotteesi tai minkä tyyppistä tuotetta haluaisit kokeilla?

Vastausaikaa on perjantaihin 9.11. klo 23:59 asti, jonka jälkeen ilmoitan voittajat. Jos kommentoit anonyymisti, jätäthän tunnistettavan nimimerkin, niin ei tule sekaannuksia :)

Onnea ja kaunista keskiviikkoa!
Tässä vielä kuva muhkeasta palkintopaketista
Aromatic Blends -tuoksuperheeseen kuuluu myös suihkusaippua sekä vartalotuoksu

Share

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Mukana ollaan! Suosikkituotteeni on ehdottomasti Creme de Crops! - Pii

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Ainakin tuota Acaí-sarjan seerumia on kehuttu ja itselläni on myös Midnight Recovery odottamassa.

Anonymous (Ei varmistettu)

Tykkään heidän huulirasvasta, Emma

Mari (Ei varmistettu)

Mukana myös! Eniten tykkään Kiehl'sin kuorintavoiteista, todella tehokkaita.

Dahlia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15688592522592556586

Koko merkki on, sääli kyllä, itselleni uppo-outo, mutta se ei tarkoita, ettenkö noita voisi kokeiluttaa. Mies on toiminut aikaisemminkin meillä koekaniinina ja tahtoisin hemmotella häntä tuotteilla, jotka pienen googletuksen jälkeen vaikuttavat olevan todella suosittuja.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Toistaiseksi liikkeitä on vain Galleria Esplanadissa ja Iso-Omenassa, mutta kannattaa käydä hakemassa näytteitä tuotteista, jos olet täällä käymässä ja sitten suosikkituotteita voi tilata postitse myymälästä.

Anonymous (Ei varmistettu)

Mukana ollaan! En ole päässyt tutustumaan kyseiseen merkkiin kunnolla, mutta vartalovoiteet houkuttaisi nyt eniten! - Jesse

Gloria (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/03560325278291149490

Hei mahtavaa, ehkä voitan nämä miehelle isänpäivälahjaksi - hän ei olekaan testannut niiä!
Omia lemppareitani on useita, mutta sanotaan vaikkapa huulirasva purkissa, klassikko vartalovoide sekä kasvoseerumit (sekä yö että päivä) - valitettavasti en muista tuotteiden virallisia tuotenimiä.

Anonymous (Ei varmistettu)

Merkki on itselle suhteellisen tuntematon, mutta kaverin luona pääsin kokeilemaan vartalovoidetta, josta kyllä tykkäsin.

J.L

Elina (Ei varmistettu)

Kiehl'sin tuotteet ovat valitettavasti itselleni liian kalliita, mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Olisi ihan mahtavaa, jos saisi hemmotella perheen miehiä kyseisillä tuotteilla! Heitä kiinnostaisivat eniten luultavasti juuri kasvonhoitotuotteet.

MieVaan (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/02415428291757478627

Tuntematon merkki, mutta paljon mielenkiintoisia tuotteita pikaisella selailulla joita haluais kokeilla, kuten suihkugeelit. Jos onnetar suo niin ilomielin kokeillaan.

Business Woman (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05899146700593458946

Oi, nyt on kyllä niin kiva arvonta, että haluan ehdottomasti osalllistua. Merkki on hyvinkin tuttu ja minäkin olen tutustunut Kiehlsiin ameriikan mailla. Kasvovoiteet, puhdistusaineet, kuorinnat sun muut - kaikki käy:)

Pipsa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/02086795478195353008

Ehdottomasti aminohapposhampoo! Lisäksi vielä "mainostan" kunnon putsaria, eli Ultra facial cleanseria...

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiehlsiä on pitänyt kokeilla jo pitkään, mutta se on vaan jäänyt. Valitettavasti, sillä olen kuullut merkistä pelkkää hyvää!

Arvonnassa mukana!

-H

mv (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05803531574261578434

Olen jo pitkään käyttänyt Kiehl'sin Acaì-sarjaa. Settiin kuuluu puhdistus, suikutettava kasvovesi, seerumi sekä voide. Erityisesti kaksi jälkimmäistä ovat suosikkejani. Iho tuntuu heti napakammalta!

hedonya (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04099717697677180690

Minulle tuo merkki on tuntematon, mutta kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta. Miehelleni haluaisin kokeiluun sarjan tuotteista tuon silmänympärysihoa freesaavan puikon. Saattaisi olla nimittäin hyödyllinen käytössä.

Susse (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/10045931302153529067

Kiehl's Midnight Recovery Eye, supertuote silmäpusseille! Todella edullinen, 28 euroa, ja niin riittoisa että peittoaa mennen tullen tunnetuimmat kalliimmat merkit joita olen kokeillut usean vuoden ajan. :) Enää ei edes välttämättä tarvitse lähteä Kämpin myymälään kun postiennakollakin saa tänne maallekin. :))

Olisipa mukava antaa tuo paketti miehelle tai pojalle joululahjaksi.

Sanna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13491420739949294536

Aah, Kiehl´s on IHANA! Mieheni koukuttui kyseiseen sarjaan useampi vuosi sitten ja vei mutkin mukanaan. Siitä eteenpäin ollaan koluttu eri maiden Kiehl´sejä läpi antaumuksella. Onneksi Suomeenkin saatiin oma. Mulla on monia suosikkeja, mutta ensimmäisenä tulee mieleen ihanista ihanin käsivoide Ultimate Strength Hand Salve, joka on imeytyy hyvin ja tuoksuu mentholille. Toinen kestosuosikki on Ultra Facial Cream, joka sopii erittäin hyvin suomen "arktisiin" olosuhteisiin...:)

Kala (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/06180832722919376242

Saako näitä liikkeestä muuallakin kuin vain pääkaupunkiseudulla?
Ihania tuotteita ovat, mut netistä tilaamista vierastan jos en ole kokeillut ennestään mitä olen tilaamassa.

Heidi Bruni (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16695414927494647061

Lempparini on Coriander-vartalokuorinta ja muutkin korianterituotteet!
Mieheni kokeilisi varmaan mielellään miesten tuotteita... /Heidi

Anonymous (Ei varmistettu)

Käytän vartalovoiteita ja ovat kuivalle iholle aivan mielettömän hyviä!:). -wiki

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/06089719099019310341

Mä testasin joskus Eye Alert -silmänympärysvoidetta ja se oli ainakin todella hyvä.

Tiina (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt tuota kuorintaa ja se on tosi tehokas!

Hekku (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13444153753568705024

Mulla on Kiehl'siltä jo aika paljon (=liikaa) tuotteita, niistä suosikkini juuri nyt on Super Restorative Argan Body Lotion. Ihana, hyvälle tuoksuva ja nopeasti imeytyvä vartalovoide.

Liisa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08947086617605485493

Haluaisin kokeilla ehdottomasti jotain hiustehoitotuotteita, tai vaikkapa shamppoota joka olisi päänahalle hellä ja hoitava! Sellaisia hyvä kun on aivan liian vähän ja talven tullessa oli todella tarpeen.

Anonymous (Ei varmistettu)

Hauska arvonta! Ite voisin kokeilla jotain ihan simppeliä rasvaa kasvoille varsinkin nyt talveksi, Kiehlsillä on kuulemma hyviä sellaisia. -Tomi

Anonymous (Ei varmistettu)

En ole kokeillut mitään Kiehl'sin tuotteita, mutta mielenkiinto on herännyt luettuani näistä. Haluaisin kokeilla ainakin kuorintaa, huulirasvaa ja kroppatuotteita. Mieskin ilahtuisi varmasti paketista.
Marde

Tibs (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07751852044422940812

Olen ihan koukussa Kiehl'sin tuotteisiin. Vaikeaa valita yksi suosikkituote, mutta sanotaan vaikka Rosa Arctica moisturizer. Aivan ihana ja erittain riittoisa kasvovoide seka paiva- etta yokayttoon. Ostoslistalla on Acai Damage corrector seerumi ja Aromatic Blends Orange flower & lychee body lotion.
Mun lahin Kiehl's on Wienissa. Ihana liike ja supermiellyttava palvelu.

Anonymous (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/06345884755296130041

Lähti sitten anonyymina. JJ

Julia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00243677035418350575

En ole ikinä koittanut, mutta olen kuullut pelkkää hyvää! Haluaisin todella kokeilla jonkin laista kuorintaa, täydellistä kuorintavoidetta en ole vielä löytänyt:-)

Julia

Ulla (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07673833647340319791

En ole aikaisemmin kokeillut kyseisen merkin tuotteita, mutta joku kunnon koskeuttava kasvovoide tekisi hyvää näin ennen talvea :)

Malva (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16368757358919705059

Täällä tarvittais reilu 40-v miehelle Isänpäivälahja;) Voi tehdä ihan hyvää...;)

Malva (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16368757358919705059

Täällä tarvittais reilu 40-v miehelle Isänpäivälahja;) Voi tehdä ihan hyvää...;)

Jamie (Ei varmistettu)

Näin kylmien ilmojen saapuessa ihollani on taipumusta oikkuilla, joten laadukas peruskasvorasva tulisi tarpeeseen. Kiehl'sin tuotteista ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta brändi on tuttu monien muotilehtien sivuilta.

feelslikesleep@hotmail.com

Jonde (Ei varmistettu)

Creme de Corps uimarin rutikuivalle nahalle. Nyt uutena kokeiluna Ultimate Strength Hand Cream. Mahtava nimi - ultimaattia voimaa! Just niin.

Heli (Ei varmistettu)

Hei kiva lisä tuo tuoksu, mukana ollaan! Suosikkini on myös creme de corps.

Anonymous (Ei varmistettu)

Fanitan kanssa noita naamioita - ne ovat niin hyviä! Johanna

Elle-Marie (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01519789755088745072

Merkki on itselleni vielä melko tuntematon, mutta merkin kuorintoja haluaisin kovasti testata. Niistä olen kuullut paljon hyvää!:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hankintalistalla on jo tuo after shave balm miehelle joululahjaksi, mutta nää aromatic blendsit alkoi kiinnostamaan, eikä vähintään siksi että niissä on ihan järkyn kauniit pullot!

Miarita

SuperHotFemale (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/12780824429739288944

Ainoa Kiehl's -tuote jota olen kokeillut on käsivoide, se oli kyllä ihana!

Maija (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01207152074383660093

Kävin eilen avomieheni kanssa Kiehl'sissa ostamassa hänelle kasvovoiteen, sillä muistelin että olit suositellut Kiehl'sin tuotteita jo aikaisemmin. Tänään aamulla avomieheni sitten laittoi voidetta aina silmiin asti, joten pieni tuoteperheen täydennys olisi paikallaan ainakin silmävoiteen osalta! :)
Itse taas olisin seerumin tarpeessa, ehkä Kiehl'siltä löytyisi hyvä tuote siihen?

Anonymous (Ei varmistettu)

Pineapple papaya facial scrub on suosikkini. tapiiri _ 1 @ hotmail . com

Miimu (Ei varmistettu)

Mukana ollaan! Olen jo pitkään yrittänyt saada tuon taloutemme toisen osapuolen käyttämään ihonhoitotuotteita, mutta toistaiseksi en ole onnistunut yrityksissäni. Ehkäpä tällaiset sopivan neutraalit pakkaukset auttaisivat? ;) En ole ikinä kokeillut kyseisen merkin tuotteita, mutta erityisesti silmänympärysvoide kiinnostaisi.
S-postiosoitteeni on miimaeia ( ä - t ) gmail piste com.

Anonymous (Ei varmistettu)

Huulirasvat on huppuja, tykkaan kovasti!!!

Anttu

memma (Ei varmistettu)

Merkki ei vielä ole hallussa, mutta tässäpä olisi mainio tilaisuus päästä tutustumaan. Kaikkien noiden kehujen jälkeen kiinnostaa melkoisesti.

-Jassu- (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13145584333369456536

Mukaan kivaan arvontaan!
Merkiltä omia suosikkejani ovat sekä huulirasva että jalkavoide (jonka nimeä en nyt muista).

Tavoittelen nyt miehelleni kokeiltavaksi tuollaista tuotepakettia, jospa ne innostaisivat miestäkin pitämään huolta ihonhoidosta. :)

ensu (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08754660564242024776

En ole päässyt testaamaan vielä mitään Kiehl´sin tuotetta, mutta esimerkiksi creamy eye -silmänympärysvoidetta olen kuullut hehkutettavan vaikka miten paljon.

Mrs J. (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/10296145288895775772

Vartalovoidesekä kasvovoiteet ovat olleet hyviä, toivotaan, että onni osuisi kohdalle. Joten mukana ollaan!

NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi) (Ei varmistettu)

Isänpäivälahjaksi aivan mainio, kasvovoiteet ovat tuttuja.

Oona (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13602022725822878969

Huulirasvat aikasemmin tuttuja, mutta nyt nuo tuoksut kiinnostavat :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.