Kiehl's-arvonta - lisänä tuoksupalkinto

Vielä muistutus, että ehdit osallistua Kiehl's-arvontaan, jossa on jaossa kolme hienoa tuotepakettia. Lisäksi arvon näiden varsinaisten palkintojen lisäksi vielä ekstrana Aromatic Blends -tuoksun, joka ehkä kiinnostaa varsinkin naislukijoita. Jättämällä kommentin kilpailu-postaukseen, osallistut myös tuon tuoksupaketin arvontaan. Jo tulleet vastaukset ovat luonnollisesti mukana myös tämän tuoksun arvonnassa.


Kiehl'sin uuteen tuoksuperheeseen kuuluu hauskana lisänä myös suihkusaippuat ja vartalovoiteet. Tuoksut on pullotettu tyylikkäisiin pulloihin ja niitä voi käyttää myös huonetuoksuina. Vaihtoehtoina ovat viikunanlehti&salvia, nashi-kukka&vaaleanpunainen greippi, appelsiininkukka&litsi sekä vanilja&setripuu. Kuulostaa hyvältä :)
Lempituoksusta on saatavilla myös suihkusaippua ja vartalovoide
Rentoa sunnuntaita!

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13444153753568705024

En uskaltanut luottaa arpaonneen, vaan ostin jo tänään itselleni sen nashi-kukkatuoksun - toki kelpuutan vielä toisenkin, jos onnistuisin kerrankin voittamaan jotakin :-)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Hauskaa, että olet löytänyt jo nuo tuoksut :) Tuo greippi olikin kivan raikas! Tykkäsin myös tuosta appelsiininkukasta ja viikunanlehtikin oli jännä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.