Kierros Balenciagaa

Tämä Balenciagan ranneke ei ole mikään uusin hankinta, mutta tässä hieman tarkemmin esiteltynä kyseinen löytö.Toinen puolisko osti tämän Pariisin reissulta ja se näkyi myös aiemmin asukuvassa leppoisan postauksen yhteydessä, kun lainasin sitä.Merkillä ei ole ollut kovinkaan paljon vaihtoehtoja klassisten rannekkeiden lisäksi, joten innostuimme molemmat samantien, kun näimme tämän liikkeessä. Samalla tuli ostettua myös aiemmin nähty Balengiacan Large Weekender. Koska toinen ei ollut ihan varma hankinnastaan, lupasin lunastaa sen, jos hän kokisi sen liian 'reteäksi' tai kooltaan liian isoksi, eikä oppisi käyttämään sitä. Ja voi...niinhän siinä kävi, että jouduin ottamaan tämän ;)No, hän saa kyllä lainata sitä, jos mieli muuttuu.

Rannekkeen väri on tummansinisen ja se menee kolme kertaa ranteen ympäri.
Malli on hauskan erilainen merkin perinteisimpiin verrattuna. Harvemmin niisstä myöskään lukee mitään.
Tässä vielä tosiaan aiemmin nähty kuva rannekkeesta käytössä. Kello Michael Korsilta.
 ---My spouse found this nice Balenciaga bracelet from Paris, but he wasn't sure if it was his style. So I promised to reclaim it if needed. And so it turned out to be 'too much' for him, so it stepped to my collection.

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No älä muuta sano ;) Kiitos, perinteinen bloggarikello - mutta ei kultaisena ;) Teki joskun mieli tuollaista metallista.
Aijaa - olisi ollut kiva tavata! Totta, se on aika ruuhkainen kohta aamulla!

Anna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04434225896350581783

Se on upea!! Ja pidän tekstistä :)

Nonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00955527068744036424

Voi kuinka harmi, että sen jouduit ottamaan :) Se on tosi hieno, samoin toi sun kello on aivan ihana. Ja tyylikkäänä olit tänään töihin menossa :)Tulin sua Maxillin kohdalla vastaan , mutta tilanne tuli niin äkkiä, etten ehtinyt reagoida siihen mitenkään :) Siinä joutui myös hieman varomaan takseja, jotka ajoivat ohi.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos :) Tuo on kyllä kivan erilainen!

Voiko rannekkeita olla liikaa? | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/03/10/voiko-rannekkeita-olla-liikaa/

[…] Vähän rennompaa Balenciagaa. […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.