Kiitos vuosi 2015!

Summasin Instagramissa vuoden 2015 tykkäyksiä, jotka summaavatkin mukavasti vuoden tapahtumia. 

1. Vaikka Suomen kesä oli harvinaisen viileä, pystyi kesä-Helsingistä nauttimaan silti mukavasti. Tässä Mattolaiturilla.
2. Tuoreen loman tunnelmia Mauilta.
3. Amsterdamin viikonloppuloma alkoi A350 ensimmäisen matkustajalennon kyydissä.
4. Pääsiäislomalla New Yorkissa.
5. Vaikka shoppailuvimma on vähentynyt aikalailla, on muotia kiva seurata edelleen ja nauttia liikkeiden tunnelmasta. Tässä Manolo Blahnikilla.
6. Maddy auringolta suojassa Suomenlinnassa.
7. Vuosi piti sisällään runsaasti matkoja.
8. Karibialla, St. Barthsin rannalla.
9. Minna Parikan puputossut ilahduttivat muitakin.

Instagramin ja postausten kautta on kyllä kätevä kerrata itsekin, mitä kaikkea on tapahtunut ja tehnyt vuoden aikana. Tosiaan matkailu täytti vuotta mukavasti. Kaikki fiilikset löytyvät Matka-tägin alta. 
Tässä muutama muu poiminta: Muutto Lilyyn - olen viihtynyt erinomaisesti!, Maddy rusetin kanssa ja täytti pieni kymmenen, perhepiirin syntyi pieni prinsessaasukuva Fondation Louis Vuittonin katolta, armeija-aikojakin tuli muisteltua, Pori Jazz ihastutti kesällä, kuumailmapallolento oli kokemus samoin kesäloma Aasiassa. Synsamin kuvauksissa oli hauskaa ja meni tyyli välillä vaihtoonkin.

Monipuolista, ja ihanaa, että on saanut jakaa näitä hetkiä toisen puoliskon, perheen ja ystävien kanssa. Ja että läheiset ovat saaneet olla terveitä ja muutenkin kaikki asiat ovat soljuneet juuri niin kuin on pitänyt ja töitä on riittänyt. Ei voi olla muuta kuin kiitollinen. Kiitos myös sinulle, että olet ollut mukana menossa ja lukenut postauksia. Toivottavasti niistä on ollut iloa ja viihdettä arjen keskelle. 
Loppuvuosi oli aika kiireinen, joten postauksia ei ole nyt tullut ihan niin tiuhalla tahdilla, mutta eiköhän tuokin taas rullaa normaalimmin kevään myötä.

Tuokoon vuosi 2016 siis kaikkea parasta - annetaan sen yllättää iloisesti.

Kommentit

chanel (Ei varmistettu)

Varmaan ylpeä hiilijalanjäljestään!

Mikko – Private Blend

No en omista autoa, joten ehkä se tasaa :) Ja pelkästään Helsinki-Vantaalta lähtee päivässä samamäärä lentoja, mitä tulen ehkä kymmenessä vuodessa itse matkustamaan. Ja ne koneet lähtevät, olin kyydissä tai en.

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://www.ladyofthemess.fi

Oikein hyvää ja tapahtumarikasta uutta vuotta sinulle ja läheisillesi, Mikko sekä erityistoivotukset Maddelle <3

Mikko – Private Blend

Samoin sinne, kiitos! Maddy kiittää myös :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.