#kirja

Eilen sähköpostiin kilahti uutinen uuden #kirja-sivuston aukeamisesta. Palveluksikin tuota voisi myös nimetä. Ajatuksena on koota sivulle tiedot uutuuskirjoista muun muassa Tammen, Gummeruksen, WSOY:n, Siltalan, Teoksen, Johnny Knigan, Paasilinnan ja CrimeTimen listoilta yhteen paikkaan.

Kirja/pokkari tai e-kirja? En ole muuten koskaan kuunnellut kokonaista äänikirjaa.

Kirjoja on jaoteltu eri teemojen alle, jotta etsiminen olisi helpompaa. Toki voi etsiä suoraan myös kirjailijaa tai tiettyä kirjaa. Hauskinta minussa sivustossa on syöte-ominaisuus. Etusivu kerää #kirjan syötteet muun muassa Facebookista, Instagramista ja Twitteristä viihdyttäväksi virraksi. Samoin jokaisen kirjan omalta sivulta löytyy se, missä ja mitä kirjasta puhutaan juuri nyt. Wohow! Esittelysivulta löytyy useasta kirjasta myös luku- ja ääninäytteitä, joiden sisällössä riittää jo kummasti tutkittavaa.

Innostuin myös selaamaan uutuuksia ja lisäämään omalle lukulistalle kiinnostavia kirjoja.

Yksi paheeni ovat muotikirjat ja myös tietokirjat ovat samassa veneessä. Ei siis ihme, että niitä kertyi myös listalle ja itseasiassa suurin osa näistä löytyykin jo kotoa. Mutta siis hauskaa, että pölyistä kirjahyllyä on vähän tuuletettu ja nyt lukuvinkkejä löytyy nyt näin näppärästi! Tiedätkö sen tunteen, kun ei malta laskea kirjaa kädestä? [embed][/embed]

Kommentit

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/

Apua - uusi aikavaras kirja-addiktin elämään;)

Mikko – Private Blend

Tai ystävä? ;)

Lucky Traveller Merja (Ei varmistettu) http://luckytraveller.blogspot.fi/

Olen himolukija eli sekä e että printeinen menee!

Haastan sinut, Mikko, ja muut lukijat Punaisen ristin Nälkäpäiväkeräykseen. Voit osallistua blogini kautta, siellä on virtuaalinen keräyslipas (hieno idea Punaiselta ristiltä). Nälkäpäiväkeräys Lucky Travellerissa.

Mikko – Private Blend

Sieltä siis poimimaan luettavaa yöpöydälle!

Kiitos, hyvä haaste!

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Hauskan kuuloinen konsepti, täytyy käydä tutustumassa. To read -listani sen kuin kasvaa, hyvä niin - olisi kauheaa, jos kirjat loppuisivat maailmasta!

Luin muuten kesälomalla Aussi-Voguen entisen päätoimittajan Kirstie Clementsin muistelmat, aivan älyttömän hyvin kirjoitettu ja viihdyttävä kirja! Jos et ole jo lukenut, niin suosittelen.

Nonna (Ei varmistettu)

Oi, mielenkiintoinen sivusto! Rakastan lukemista, ja parhaillaan on monta kirjaa kesken. Mm. tuo Riitan mainostama aussi-vogue elämäkerta :)

Mikko – Private Blend

Käy ihmeessä, ja luettavaa onneksi riittää :)
Kiitos paljon vinkistä, pitää hankkia tuo heti!

Mikko – Private Blend

Minulla on paha tapa lukea muutamaa kirjaa kerrallaan ja jatkaa aina fiiliksen mukaan niitä vuorotellen. Tuo(kin) pitää kyllä lukea.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.