Klaus K Sky Lofts

Pääsin eilen tutustumaan Klaus K -hotellin uusiin Sky Loft -huoneisiin, jotka ovat juuri valmistuneet hotellin ylimpiin kerroksiin.

Tervetuloa Helsingin kattojen ylle!

Katolle on rakennettu kattoterassi, jossa voi järjestää myös juhlia. Siellä mekin aloitimme maisemien ihailun.

Tässä suunnitelma kattoterassista ja lopputulos on kyllä aika lähellä tätä. Tuota toista kerrosta terassissa ei ole, ainakaan vielä.

Näkymissä (tai sijainnissa) ei ole kyllä valittamista.

Klaus K:n brunssi on todistetusti yksi Helsingin parhaista, joten saimme onneksi nauttia hotellin ravintolan herkkuja. Poroburgeri, rieskasta ja karpalomajoneesin kanssa. Ja sitten kurkistus uusiin huoneisiin: Sky Loft, Sky Studio ja Sky Suite, jotka sijaitsevat kahdessa ylimmässä kerroksessa. Yhdestä Sky Suite -huoneesta löytyy uniikkisänky. Kuten moni muukin hotellin elementti, on tämä linnunmunan muotoinen sänky saanut inspiraationsa Kalevalan sotkan munasta. Ei hullumpi hää- tai vuosipäiväksi?

Uusia huoneita ja käytäviä värittävät kuvituskilpailun voittaneen (13-vuotiaan) Santeri S:n graffitimaalaukset.

Tästä näkymä itse Sky Lofteihin, joiden huonekorkeus on jopa 4,5 metriä. Tilassa on käytetty hienosti eri tasoja. Wau! Huomaa myös kattoikkuna. Sky Suiteissa on vielä oma terassinsakin. Yksityiskohtia, huoneen rekvisiittaan saattaa kuulua esimerkiksi kitara ja tuo kaiutin on oikeasti jääkaappi. Tämä siis rockimpi-huone, tervetuloa Helsinkiin lokakuun lopulla Lenny Kravitz. Upea kylpyhuone ja harvoin hotellihuoneessa on Tom Dixonin valaisimet, jotka näyttivät olleen muuten Hullujen Päivien valikoimassa, jos haluat ripauksen luksusta myös kotiin.

Suihkun lisäksi huoneesta löytyy erillinen kylpyammesyvennys.

Tässä vielä lisäksi muutama Klaus K:n oma pressikuva. Suunnittelusta vastaa ansioitunut Vertti Kivi. Lopputuloksena haettiin ajatusta, että uusi huone on vähän kuin ystäväsi koti, jossa yövyt vieraillessasi Helsingissä. My kind of couchsurfing! Huoneissa on tosiaan aivan erilaista kodikkuutta ja tilaa, jopa olohuone.

Hyvää huomenta Stockmann

Aika ideaali paikka majoittua vaikka kaupunkilomaviikonloppuna ja olisihan se hauskaa ottaa lomaa arjesta ja mennä kotikaupungissakin yöksi hotelliin. #laatuaikaa

Ylellistä viikonloppua!

 

Kommentit

Tickler (Ei varmistettu) http://verawanda.blogspot.fi/

Kiitos esittelystä, upea paikka!
Klaus K on kyllä hienosti tehnyt oman vastineen "sohvalainelautailulle" :D. Etenkin, jos olet muutaman yön kohteessa, joka on sinulle jo tuttu (=ei tarvitse turisteilla), haluaa jotain muutakin kuin 12 m2.

Mikko – Private Blend

Oikein onnistuneet uudet huoneet! Kuka ei haluaisi asua kattohuoneistossa Helsingin keskustassa?

Mikko – Private Blend

Pitäisi kyllä kokeilla, sekin virkistää kummasti arkea!

Mikko – Private Blend

No mutta, elämyksellistä yöpymistä! Laita kommenttia sitten kokemuksesta! Ja aamiainen on ihana :)
Kiitos kiva kuulla, tuolla riitti kyllä kuvattavaa!

Lucky Traveller Merja (Ei varmistettu) http://www.luckytraveller.blogspot.com

Kotikaupungissakin on kivaa leikkiä turistia. Olemme viettäneet staycationia usein Kämpissä. Normaalistihan sitä pyyhältää vauhdilla töiden jälkeen Stockan läpi ja haalii tarvitsemansa ja tapaa kavereita aina samoissa paikoissa, mutta "lomaillessa" on ihan erilailla aikaa käydä uusissakin kaupoissa ja ravintoloissa yms.

Nelliina (Ei varmistettu)

Joo, tuo taisi olla kallein, mutta ehdottomasti hienoin. Näitä postauksia on aina kiva lukea ja ihanat kuvat.

Kate (Ei varmistettu)

Jestas Santeri! Onpa hienoa jälkea jo nyt. Tästä tyypistä kuullaan varmisti lisää, jos jatkaa kuvataide alalla.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Wau miten upean näköistä!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Mikko – Private Blend

On kyllä, kelpaisi :)

Mikko – Private Blend

Ei kyllä osannut odottaa tuollaista :)
Aah, en ehtinyt itse vielä katsoa hintoja. Tuo on aika kova, toivottavasti jokin muu uusista Sky Lofteista irtoaa huokeammin.

Mikko – Private Blend

Ne ovat hienot! Selvitän ja palaan!

Mikko – Private Blend

Hienoa työtä kyllä ja rohkea tyylivalinta Klaus K:lta.

Nonna (Ei varmistettu) http://PearlyWhite

Oh! Kyllä on upeita huoneita !! Vau!

Nelliina (Ei varmistettu)

Toi munasänky on tosi magee. Postauksestasi innostuneena suunnittelin City- lomaa ja varailin tuota huonetta. Muuten ihanaa, mutta yö on 750€, lompakko ei todellakaan kiitä. Aika rouhea hinta, mutta toivottavasti on sen arvoinen.

aajii (Ei varmistettu)

erityisen hienot ovat ympyräkaarista koostuva kattovalaisin. Onkohan kellään tietoa mikä malli/vamistaja ja mistä saatavilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.