Kodikasta

 

Kodikasta. Pyhä viikonlopun yhteydessä on todellista luksusta. Viikonloput menevät yleensä hujauksessa, joten tämä yksi ekstravapaa antaa luvan vain nauttia ja rentoutua. Myöskään tuo melko märkä ja kolea ilma ei pakota lähtemään ulos.
Niinpä jäin nauttimaan aamiaisen jälkeen vain siitä päivärauhasta, jota harvoin ehti kotona todistamaan. Käperryin sohvankulmaan, otin kirjan käteen ja lähdin Riikka Pulkkisen viemänä matkalle New Yorkiin ja hänen rikkaisiin lauseisiin. Välillä nostin katseeni kirjasta ja katsoin vain ympärille.

Mukavaa, että ehtii vain istua ja nauttia olohuoneen rauhasta keskellä päivää.

Itsenäisyyspäiväviikonloppu voisi olla hyvä väli laittaa vähän joulukoristeitakin esille, mutta en ota stressiä, vaikka en jaksaisikaan tehdä niin. Viime viikolla hankitut hyasintit tuovat jo sopivasti jouluntuoksua.

Myös muut osaavat ottaa ilon irti raukeasta päivästä. Maddy on päässyt poikkeuksellisesti toisen puoliskon kanssa köllimään sänkyyn ja tehnyt heti oman pesän. Awh.

Tällaisina kiireettöminä aamuina minulla on yleensä tapana 'kylpeä' vähän pidempään, kuoria vartalo ja 'uida' vartalovoiteessa tai -voissa. Nyt ehdin viimein kokeilemaan Lumenelta saamaani Arctic Spa -sarjaa ihan kokonaisuudessaan. Suihkugeeli onkin ollut jo käytössä ja se, kuten muutkin tuotteet ovat ylellisen pehmeitä ja tuoksultaan mietoja. Lumene sopikin hyvin tähän itsenäisyyspäivä-teemaan.

Rauhallista viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää Suomi, koti. Kiitollisena siitä ja tästä rauhasta kotona läheisten kanssa.

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Maddykin näyttää nauttivan kodikkaasta tunnelmasta <3 Olen aikaisemminkin ihaillut tuota katukylttiä, ottaisin erittäin mielelläni meillekin... tietysti paras olisi joku alkuperäinen ja vieläpä jostain lempikadusta :) Block- lamppu on kyllä mun mielestä parhaimmillaan tuolla tavalla ikkunalaudalla, omani ostin aikanaan Hesan keskustan vanhaan asuntoon.

Maiju (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.com

Voi tuo Maddy saa mut aina kommentoimaan. Mä olen vaan niin yksinkertaisesti hulluna pieniin koiriin ;) Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille ;)

Marjukka / Fab Forty Something (Ei varmistettu) http://fabfortysomething.blogspot.fi/

Hyvää itsenäisyyspäivää teille, Mikko!

Sanna (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Voi mikä ihana koiruli siellä pilkottaa! :) Ihanaa Itsenäisyyspäivää!

Mikko – Private Blend

Maddy heiluttaa häntää Maijalle.
Hyvää ja kodikasta itsenäisyyspäivänviikonloppua myös sinne!

Mikko – Private Blend

Se ilahduttaa kyllä täälläkin edelleen! Toisenlaista arjen lukusta ;)
Kuulostaa hyvältä, nuo ovat ihan parhaita! Rentoa viikonloppua!:)

Mrs J. (Ei varmistettu) http://elamaaulkomailla.blogspot.be/

Tuo viltti on kyllä ihana, ottaisin sen milloin vaan myös omaan kotiini. Arkipyhät ovat luksusta, silloin on ihana vain olla ja rauhoittua. Erityisen mukavaa on, että täällä Belgiassa on arkipyhiä enemmän kuin Suomessa :D. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Mikko – Private Blend

Kiitos samoin! :)

Mikko – Private Blend

Joo, Maddy on perheen täysivaltainen jäsen – nautiskelija :)
Pitkä juttu, mutta tuo itseasiassa taitaa olla alkuperäinen, ja nimenomaan toisen puoliskon ensimmäisen oman asunnon katukyltti Ullanlinnasta ;)
Block on kyllä niin kiva, toinen meiltä löytyy senkin päältä.

Mikko – Private Blend

:) On se aika liikuttava.
Kiitos, samoin sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.