LAB Series – Uutta iholle

 

*Yhteistyössä LAB Seriesin kanssa* Sain yhteistyön kautta testattavaksi Suomeen vasta rantautuneen miesten oman LAB Series -kosmetiikkalinjan tuotteita. Tunnistin merkin hämärästi ulkomailta tai kansainvälisistä lehdistä, joten oli kiinnostavaa päästä tutustumaan paremmin tuotteisiin.

Sain testattavaksi Power Wash -puhdistusgeelin, PRO LS All-in-one-kosteusvoiteen sekä Age Rescure -silmänympärysvoiteen. 

Power Wash puhdistaa tehokkaasti ihon, mutta ainakaan minulle se ei kuitenkaan kuivata sitä liikaa. Mukana on muun mussa salisyylihappoa sekä papaijaa, jotka kuorivat ja syväpuhdistavat ihoa tehokkaasti. Koostumus on kivan geelimäinen ja 'pehmeä'.

PRO LS All-in-one-kosteusvoide lupaa kosteuttamisen lisäksi rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Ihon pinta ja väri tulisi tasoittua ja parantua käytön myötä. Se mistä itse pidän on selvästi huomattavissa oleva mattainen pinta, jonka voide jättää. Koostumus on itsessään kevyt eikä siis todellakaan jää kiiltämään kasvoille. Tämän vuoksi tuote sopii hyvin myös helpommin rasvoittuvalle iholle.

Age Rascure -silmänympärysvoide lupaa korjata, virkistää ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Vähentäen tummia silmänalusia ja viivyttää juonteiden muodostumista.

(Minun oli pakko käydä tässä välissä pesemässä kasvot tuolla puhdistuksella ja laittaa molempia voiteita.)

Hyvä kokeilla kerralla sarjaa näin kokonaisuudessaan! Yleensähän sitä käyttää vähän sekaisin eri putsaria, kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Näin kerralla saa ainakin koko linjan tehon hyvin toimimaan. Ja kiva, että Suomeenkin on tullut tällainen oma sarja miehille. Kannattaa tutustua ja pitää mielessä vaikka isänpäivää ajatellen.

Kommentit

Anon (Ei varmistettu)

Hei, kiitos testauksesta. Mistä näitä tuotteita saa ja mihin hintaluokkaan sijoittuvat?

Mikko – Private Blend

Ainakin Stockmannin valikoimasta löytyy. Puhdistusaine on noin 35 e, tuo kosteusvoide n. 35 e ja silmänympärysvoide n. 30 e. eli aika ok hinnat noin laadukkaista tuotteista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.