Lanvin for Ladurée


Tässä hassun hauska muisto Monacosta. Monte Carlon Lanvinin liikkeessä oli yllättävän laaja valikoima ja vitriinistä löytyi myös kivoja Alberin kuvittamia kyniä. Koitin metsästää niitä nettikaupoista jo vuosia sitten, kun myös postimerkkejä, kortteja ja kirjepaperia myytiin Ranskan postissa Lanvinin juhlavuoden kunniaksi. Ilahduin siis suuresti, kun näitä viimein löytyi! Pieni hassu juttu, mutta välillä niin saa ollakin.

Samaa teemaa jatkaa muuten vastikään lanseeratun Laduréen macaronsien purukumi(!?)-uutuusmaun rasia, joka on suunniteltu yhteistyössä talon kanssa. Nämä tulevat myyntiin tämän kuun aikana, nami!

Tutut kuvat koristavat myös Laduréen macarons-rasiaa. Kuva/Vogue.co.uk
Tähän hassuttelevaan muotiteemaan sopii Anna Dello Russon 10 kultaista 'tyylisääntöä', jotka ovat mukana Annan H&M:lle suunnittelemia asusteita promoavalla Fashion Shower -videolla. Näitäkään ei kannata ottaa liian vakavasti. Rennon tyylikästä viikonloppua!

1 # Fashion is a declaration of your own freedom2 # Between style and fashion? Absolutely fashion 3 # Fashion is always uncomfortable, if you feel comfortable you never get the look 4 # Fabulous at every age5 # Wearing night clothes in the daytime is unexpected 6 # Somebody wearing your same outfit? Wonderful, you did the right choice  7 # You must wear outfit once  8 # Wear coat as a dress 9 # It doesn't matter the size of your body, fashion flatters everything  10 # Fashion jewels personalise your styleLähde/fashion.telegraph.co.uk.
Mikä on sinun herkullisin tyylisääntösi?

Share

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Paras tyylisääntöni on, että älä pukeudu viimeisen pintamuodin mukaan. Tai no voihan sitä muotia seurata, mutta oma tyyli on jotain paljon tyylikkäämpää ja muodikkaampaa, kuin markkinamiesten valmiiksi räätälöimä kokonaisuus jota saa vaihtaa kuukauden välein.

Ihan hyviä nuo anna dello russon tyyliohjeet! Ainut mikä pistää ärsyttämään on tuo "You must wear outfit once". Se nimenomaa kielii huonosta mausta ja tyylittömyydestä jos asua pystyy käyttämään vain kerran. Tyylitaituri pystyy uudistamaan vanhatkin vaatekappaleensa uuteen sesonkiin. Ja onhan tuollainen ajattelutapa täysin aikansa elänyttä jo ekologisuuden kannalta. Huumorillahan nuo tietysti kannattaa ottaa ja Anna DR on erikoistapaus tyylinsä suhteen jolla onkin mahdollisuus pukeutua päästä varpaisiin designereiden lookkeihin, vaikkakin joka päivä uuteen.

Hulda (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00903116350137307110

Jaa niin juu - olethan tulossa Laukkuleidien tapaamiseen?! Luoja ties sinne tarvittais vähän testosteronia sitä tyttöenergian määrää tasapainottamaan.. :D

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiva kommentti, kiitos! :)
Niinpä, siksi tykkään asusteista, laukuista ja juurikin kosmetiikasta. Ne ilahduttavat aina arjessa!
Ja kuten Mapsillekin kommentoin - tärkeintä on, että viihtyy itse omissa vaatteissa.
Sitä tosiaan helposti tarttuu saman tyylisiin vaatteisiin ja juttuihin! On hyvä välillä haastaa omat tavat ja kokeilla jotakin aivan erilaista.

Aah, puhuimmekin tuosta Alman ja BagMissin kanssa - olisi hauska päästä mukaan, pitää katsoa vielä kalenterista etten ollut sopinut päivään muuta. En tosin tiedä kuinka paljon pystyn tuomaan tasapainoa ;)
Aurinkoista lauantaita!

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com/

Tämä ei ole minun keksimäni juttu, mutta käytän valkoista talvella, en keväällä tai kesällä. Ehkä siinä on samaa yllättävyyttä, kuin Annan listan nro vitosessa?

Sissi van V. (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/02402870423098570184

Älä koskaan pukeudu liian pieniin vaatteisiin.

Gloria (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/03560325278291149490

Allekirjoitan Sissin kommentin ja lisäksi sen että _yleensä_pätee_hyvin_ sääntö, että jos asun alaosa on tiukka, tulisi yläosan olla löysä ja vice versa. Toki sitten on poikkeuksia kuten tiukasti istuvat kotelomekot jne...

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Totta, se ei näytä koskaan hyvältä!

kelly (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00872770373494172430

Oi miten suloinen tuo Ladureelaatikko! Saattaisin ostaa macaroneja ihan vaan laatikon takia :D

Paras tyylisääntö noista on ehdottomasti 1. Silloin kun ihmiset alkavat stressaamaan siitä, näyttävätkö he tarpeeksi samalta kuin muutkin ihmiset, niin silloin on mielestäni kadottanut muodin pointin - itsensä ilmaisemisen :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Niin, ehkä minunkaan ei olisi koskaan pitänyt saada tietää tuota laajuutta... ;)
Omissa vaatteissa ja lookissa pitää ehdottomasti viihtyä ja olla oma itsensä - siksi päälleliimattu look näkyy aika selvästi.

Mapsi (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07156146443748376866

Vitsi mitä juttuja ne keksii, hauskoja ;) Ja kivat nuo kynät. Ennen blogisi lukemista, en tajunnutkaan mihin kaikkeen huippubrädnit ovat merkkinsä laajentaneet. Tai siis mihin tuotteisiin. Avartavaa :)
Jaa, mikäköhän mun tyylisääntö oisi? Ehkä oma sääntöni olisi, että tyyliä ei voi ostaa rahalla. Tarkoitan sitä, että voihan tuolta käydä ostamassa kaapin täyteen viimeistä muotia tai kalleimpia merkkejä, mutta se ei tuo sinulle tyyliä. Tyyli tulee siitä, että osaa yhdistellä uutta ja vanhaa, edullista ja kallista, eikä matkia / kopioida muita.
Ehkä siis sitten tuo no 1 =)

Mutta siitä huolimatta sanoisin, että Fabulous at every age - kuulostaa parhaalta! Itsestään kannattaa huolehtia, niin sisäisesti kuin vähän ulkoisestikin, oli sitten minkä ikäinen tahansa!

Hulda (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00903116350137307110

Nuo pikkujutut on niin kivoja päivänpiristäjiä ja tuovat arkeen ripauksen luksusta - itse tosin investoin enemmän kosmetiikkaan ja tuoksuihin, mutta kynät ja muut sentapaiset tilpehööritkin vois olla kyllä ostoslistalla!

"Muoti on niitä varten jotka eivät tajua tyylistä mitään" on ehkä ainoa järkevä asia jonka Nina Mikkonen on suustaan viimeisen 10 v aikana päästänyt, ja tuohon nojaan aika vahvasti. Seurailen kyllä mitä maailmalla tapahtuu, mutta harvoin lähden täysillä minkään ilmiön matkaan. Yleensä omaksun jutut vasta sen jälkeen kun ne ovat jo ajat sitten menneet pois muodista. Helsinkiin muuttaessani jonkin aikaa olin hysteerinen ylipukeutuja ja yritin liikaa, Luoja ties miksi, mutta nyt olen taas kesällä kaivanut rakkaat Superstarit ja farkut kaapista ja antanut periksi todellisuudelle; minä vaan olen arjessa omimmillani sinisissä farkuissa, valkoisissa tennareissa, merkkilaukku olalla. Käytän kyllä nykyään asusteita entistä enemmän, mutta mun arkityylini on aika käytännönläheinen enkä esim. kietaise huivia kaulaani vain siksi että se näyttää kivalta, vaan siksi että kurkkuani paleltaa... Totta kai pitää aina välillä päästä sipsuttelemaan korkkareissa ja parhaat päällä, mutta silloinkin pukeudun sen mukaan mitä oma silmäni sanoo, en sen mukaan mitä joku suunnittelija haluaa minun ja miljoonien muiden käyttävän. Tykkään myös nähdä persoonallisesti pukeutuneita ihmisiä, siinä(kin) mielessä Hki on otollista maaperää. Varsinkin laukkubongaripuoleni on aivan liekeissä!

Jos jotain Suurta Ohjenuoraa, siis tuota Mikkoskan lausahdusta lukuunottamatta, pitäisi tässä alkaa julkistamaan, niin sanoisin että kokeile aina shoppaillessa päällesi vähintään yhtä "yäk-tota-en-ikinä-laittais-päälleni"-juttua. Ne parhaat jutut nimittäin tahtovat monesti löytyä niin; eteen osuu jotain ihan totaalisen kreisiä ja niin omituista että se herättää välittömästi negatiivisia tunteita. Se raja vihan ja rakkauden välillä on kuitenkin niin hieno, että vaaka heilahtaa helposti toiseen suuntaan kun näkee vaatteen, asusteen tms päällään. Sillä konstilla on löydetty kavereille hääasuja ja vaikka mitä muuta upeaa. Kokeileminen ei maksa mitään ja kannattaa lähes aina - jos ei siitä muuta nettoa niin ainakin hyvät naurut! =)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Itsekin suosin mieluummin klassisempia perusvaatteita ja omia suosikkeja. Kyllähän sitä tulee vähän vahingossakin päivitettyä kaappiin jotakin sesongin juttuja, kun samoja linjoja on kaikissa kaupoissa.
Joo Annan maailma taitaa olla hieman eri sfääreissä... :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Hauska ajatus - ei tosiaan tule heti ajatelleeksi valkoisia vaatteita talvella.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tykkään myös itse tuosta säännöstä. Väljemmät herrainhousut suorastaan vaativat istuvan kauluspaidan ja löysä neule taas särmää vaikka istuvammista farkuista.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Ehdottomasti, kuka toisi sellaisen? On sitä hassumpiakin juttuja ostettu rasian takia :)
Tuo on aivan totta, ei mitään Tukholma-lookia kiitos ;) On kiva, että näkee erilaisia ja raikkaita tyylejä!

Kommentoi