Laukkuhaaste, viikko 3

Tässä vielä koostetta viime viikolla käytetyistä laukuista. Laukkuhaaste on innostanut muuten muitakin osaltaan mukaan.

Maanantaina laukkukaapin perältä päivänvaloa näki Jimmy Choo for H&M -malliston olkalaukku.

Pidän laukun pinnasta ja tuosta vetoketjusta, joka sulkee koko läpän.

Tiistaina käytössä oli Dior Hommen laukku, joka yksi suosikeistani.

Keskiviikkona syksyfiilikseen Giorgio Armanin laukku.

Torstaina kevyempi laukku, Samujin Vene purse, joka taitaa olla niitä ensimmäisiä laukkuja, joista postasin ja itseasiassa myös niitä ensimmäisiä postauksia. Kangaskasseja ei lasketa haasteeseen, mutta piti nyt kuitenkin lisätä bonarina tämä YSL:n farkkukassi mukaan torstaina.

Perjantaina reissulaukkuna mukana Givenchy Nightingale.

Lauantaina käytössä kevyempi laukku, Mulberry Daria Clutch – rakastan tuota metallilaattaa.

Ja vielä viikonloppumatkalle täydellisesti sopiva Fendin weekender. Vietimme siis ihanan viikonlopun Berliinissä, josta tunnelmia heti kun saan kuvat purettua.

Kommentit

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Oijoi mitä upeita ihanuuksia jälleen ihan jokainen! Hihittelin myös tuolle graaffikon tekstille, osui ja upposi minun huumorintajuuni :)

Tanja (Ei varmistettu)

Taas hienoja laukkuja, osan voisin kyllä huolia itsellekin ;) Mulla on itseasiassa tuo Jimmy Choo for H&M laukku, en ole vaan sitä juuri käyttänyt. Kaivoin sen vähän aikaa sitten esiin, koska joudun tulevaisuudessa kantamaan läppäriä mukana toisinaan. Tuosta saan tyylikkään tietokonelaukun, en kyllä huoli työpaikan tarjoamia malleja :)

Henna (Ei varmistettu)

Ihan ehdottomat suosikkipostaukset ollu nämä laukkuhaastekoosteet viikon laukuista. Huippua ! Bonarikuvakin ! :D Olis kiva nähdä miten säilöt kaikki laukkusi ? Laukkuhaasteen jälkeen siitä lisää ?

Mikko – Private Blend

Joo tulee käytyä vähän tiiviimmin näitä blogissakin nyt. Vaatehuone-postauksessa se on näkynytkin, mutta voisi vähän päivittää samalla. Ja yhteen lehteen taitaa lähiaikoina tulla tuosta juttua. Pitää laittaa siitäkin sitten tietoa :)

Mikko – Private Blend

Totta, tuohan sopii hyvin läppärilaukuksi, kun sisällä on vielä sopiva lokerokin. En ollut myöskään ihan hetkeen käyttänyt tätä :)

Mikko – Private Blend

Joo, Kasperilla on mahtava huumorintaju - kannattaa seurata postauksia ja hänen näkemyksiä polttaviin aiheisiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.