Leffahetkiä

Kaipasin pitkästä aikaa jotakin elokuvaa ja satuin katsomaan I'll see you in my dreams -elokuvan trailerin, joka tuntui heti katsottavalta. Tunnelmassa oli ehkä jotakin hieman woodyallenmaista, tai ainakin leffa oli hyvin pelkistetty ja rauhallinen. Ei siis kuitenkaan liian tylsä tai pitkäveteinen. Blythe Danner (Gwyneth Paltrown äiti, mietinkin että hän on tutun näköinen) tekee hyvän suorituksen ja kokonaisuus antaa sille tilaa.
Elokuva tarkastelee siis leskeksi jääneen naisen arkea ja siinä piipahtavia ihmisiä - leffa koostuu enemmänkin noista hetkistä kuin käsikirjoitetusta juonesta. Ja noissa hetkissä on sen voima. Saa muuten heittää leffa- tai sarjavinkkejä, syksyyn on taas kiva löytää jotain uutta katsottavaa. 

Kommentit

Henna73 (Ei varmistettu)

Kiitos leffavinkistä ! Itse odotan Helen Mirrenin uutta leffaa " Woman in Gold " koska rakastan tositapahtumiin perustuvia leffoja.

Mikko – Private Blend

Se on hyvä! Kävin katsomassa New Yorkin Paris-teatterissa keväällä. Vähän tulee viiveellä Suomeen valkokankaille...mutta hyvää kannattaa odottaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.