Maailma Hermès'n linssin läpi

Kameravalmistaja Leica ja luksusmerkki Hermès toivat jo alkukesästä markkinoille kolmannen yhteistyössä valmistetun ökykamerasarjan. M9-P-kameraa saa karvalakkimallina yhdellä objektiivilla tai sitten herkkuversiona lisäobjektiiveilla sekä Hermès'n kameralaukulla. Tässä voisi ainakin luulla, että yhdistyy huipputekniikka ja -materiaalit. Se, kuka tällaista oikeasti hankkii tai tarvitsee onkin sitten eri asia... ;)

Kuvat/Selectism.com

Share

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Uups, pikku lipsahdus parahin M: kirjoitit objekti kun tarkoitit objektiivia. Ehdottomasti tyylikkäin näkemäni kameralaukku eikä itse kamerassakaan ole moittimista: pienikokoinen ja näppärä vehje kaikilla tarpllisilla ominaisuuksilla varustettuna. Hintaa en toki uskalla katsoa, se on varmasti tähtitieteellinen. Mutta hieno kokonaisuus harrastelijakuvaajalle.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Oho ups - kiitos oikaisusta! Ei ihme, ettei kuvaaminen järkkärillä aina onnistu, kun menee välineetkin sekaisin;)
Ja hintaa ei tosiaan kannata katsoa:)

Anonymous (Ei varmistettu)

No höpsistä, kyllä sinulta kuvaaminen järkkärillä onnistuu mitä mainioimmin, ottamasi kuvat ovat aina hyviä. :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No hyvä, kiva kuulla :) Välillä oikein särkee silmää, kun joku oma kuva jää pimeäksi tai epätarkaksi... Pitäisi perehtyä vielä paremmin järkkärillä saloihin. Hyvällä pokkarilla saa tasaisen tarkkoja kuvia, mutta järkkäri toimii yksityiskohdissa ja se hyödyntää tehokkaammin vähäisenkin valon.

Kommentoi