Maaliskuun laukkumuisto – Mulberry

 

Maaliskuun laukkumuistona sähkönsininen Mulberryn Maxi Mabel. Malli on yksi suosikeistani, joten minulta löytyy tämä myös itseasiassa mustana. Laukku on iso ja toimii hyvin viikonloppulaukkuna. Olen kyllä käyttänyt tätä joskus ihan kaupunkilaukkunakin vain piristämään tunnelmaa, kun on ollut harmaa päivä. Ja siinäkin tarkoituksessa tämä palvelee hyvin. Tästähän on ollut saatavilla myös pienempiä käsilaukkukokoja.

Väri piristää kummasti harmaatakin päivää.

#mussunsininen

Edessä kaksi vetoketjutaskua.

Pitkien hihnojen ansiosta tämän saa heitettyä hyvin olalle.

Ja plussaa myös molemmilla sivuilla olevista mokalla vuoratuista taskuista, tuonne saa laitettua esimerkiski matkalukemiset tai muut jutut, jotka haluaa saada nopeasti napattua esille.

Näin laukun alunperin Mulberryn mainoksessa ja se jäi tosiaankin kummittelemaan mieleen. Kun tämä sitten tuli aleen, piti se heti klikata kotiin. En löytänyt kyseistä mainoskuvaa circa 2008, mutta se näkyy vanhassa asukuvassa taustalla.

Tuo ylempi kuva on otettu muuten noin vuosi sitten, näytänpä oudon nuorelta... Tässä vertailuksi yksi uusimmista. Vuodet eivät päästä enää niin helpolla, hyvä niin ;)

Uusimmat postaukset saat muuten kätevästi esimerkiksi näitä kautta:

Myös Instagramiin pbblog-nimimerkin alle päivityy melkein ensimmäisenä kuulumisia Facebookin lisäksi.

Kommentit

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Mulla on violetti Mabel. Pitäisikin kaivaa se taas käyttöön.

Maria - Petite Living (Ei varmistettu) http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

Näin ikuisena Mulberry-fanina pakko ihailla upeaa laukkua ja etenkin tuota sähkönsinistä väriä! <3 Tuo suurempi Mable on varmasti tosi näppärä koko juuri esim. viikonloppureissuille tai käsimatkatavaraksi lennolle. Itselläni on ollut pitkään projektina löytää täydellinen carry-on bag, mutta sopivaa ei vieläkään ole ilmestynyt. Keepall ihastuttaa mallina, mutten ole ollenkaan Vuitton-ihminen, joten se on saanut jäädä taka-alalle edelleen. Etsintä siis jatkutkoon ;)

Mikko – Private Blend

Joo tykkään paljon tuosta väristä. Ja laukku on tosiaan hyvä matkoille. Se ei ole itsesään niin painava ja asettuukin hyvin, kun se on pehmeä.
Mulberryllä on kyllä hyviä vaihtoehtoja samoin Longchampilla.

Mikko – Private Blend

Malli on kyllä tosi kiva ja pidän myös siitä noissa klassisemmissa väreissä. Se näyttää taas ihan erilaiselta niissä.
Voi olla hyvin mahdollista - olen joskus myös kuullut tutuilta, että aah, näin sinut kaupungilla ja sinulla oli jotain sinistä :)

Mikko – Private Blend

:) Sitä odotellessa.

Tanja (Ei varmistettu)

Olen muuten varmaan nähnyt sinut joskus tuon Mabelin kanssa kaupungilla. Minulla oli kova hinku saada tuo laukku keskikoossa ja muistan nähneeni vaalean, solakan ja muodikkaan nuoren miehen keskustassa tuon laukun kanssa. Epäilen, että ei teitä montaa ole. Ihailin silloin tuota väriä. No nyt olen hankkinut itselleni sen keskikoon suklaanruskeassa satulanahassa. Sekin on hieno :)

Mikko – Private Blend

No joo, ei nyt voi puhua vanhenemisesta, mutta niiden kilojen ei tarvitsisi jäädä – ei ne ole ennenkään jäänyt... :)

Mikko – Private Blend

Voisi sanoa, että sininen on yksi lempiväreistäni, toimii ainakin tehosteena. Ja joo, malli on kiva ja menee kyllä hyvin miehilläkin.

Henna (Ei varmistettu)

Ihana laukku !! ja heheh tuolle sun " vanhenemiselle". parta pois ja muutama kilo niin pois se 1 vuosi mutta onko se niin tärkeää. Eipä kai. :-)) Itse en uskalla enää katsoa 3 v sitten otettuja kuvia. ;-))

Mikko – Private Blend

Mutta sitten sinulle ei jäisi mitään kommentoitavaa :)

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.com

Hieno väri. Tämänkin kevään mallistoissa on monella suunnittelijalla tuollaista raikasta sinistä. Tosi kiva, miehen kokoinen laukku :D

Mikko – Private Blend

Väriä elämään! Joo ja käytin itseasiassa tuota paitaa sattumoisin tässä yksi päivä. No se on ja numeroilla ei ole tosiaan väliä.

aappa (Ei varmistettu)

Voisit pidättäytyä asuste-ja asiapostauksissa ja jättää kuvat itsestä pois.

Maija (Ei varmistettu)

Tosi kivan värinen laukku. Tuo piristääkin harmaata päivää, kyllä. Nuo sun kuvat ovat hyviä:) Ihanan piristävää keltaista päällä tuossa toisessa kuvassa. Höhhöh, ei sitä vuodessa vanhene, kuin vuoden:D Ja se ikä oli vaan numeroita.

T. Maija

Sissi (Ei varmistettu) http://bohemianchiclifestyle.blogspot.fi

Miesten kohdalla se kyllä menee niin että sen kun vaan komenee kun vähän ikä ja rosoisuus näkyy;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.