Madonna – Art For Freedom

 

Päivän musiikkiteemaan liittyen Harper's Bazaar julkaisi marraskuun lehden kansijutun kuvia, ja siinä komeilee vauhdissa taas Queen Bee, Madonna. Kansi liittyy Madonnan Art of Freedom -projektiin johon liittyen on julkaistu myös yllättäen provokatiivinen Secret Project Revolution -video, jota ollut tekemässä myös Steven Klein.

Tässä siis Madonnan lookista ja jutusta nyt.

Kuvat/Harpersbazaar.com

 

Kommentit

Kate (Ei varmistettu)

Perässähiihdon makua. Eikös tämän ole jo tehnyt Lady Gaga... tai joku muu jo ajat sitten. Kiva, että melkein 60-vuotiaillakin on kivoja harrastuksia.

Mikko – Private Blend

Madonna on kyllä mahtava - olen myös fanittanut jo kauan, en kuitenkaan ihan 1-vuotiaasta :)

Mikko – Private Blend

On - true icon :)

Eric (Ei varmistettu)

Kiitos! Täytynee ainakin tuo Victor&Rolf testata =)

Mikko – Private Blend

Joo saavutuksia ei voi muuta kuin ihailla. Niin, no seepra ei pääse näköjään raidoistaan... :) Mielenkiintoista nähdä mikä linja Madonnalla on vaikka 1o vuoden päästä. Tekisikö kuten muut naislegendat ja vetäytyisi julkisuudesta?

Mikko – Private Blend

Niin, saisi Madonnakin vähän höllätä. Mutta ei ole varmaan helppo polttopiste myöskään... Vaikka varmasti kaikilla tuon luokan tähdillä on omat outoudet ja arvet & kolhut roolista.

Mikko – Private Blend

Niin no Madonna on ehkä viitoittanut tietä mm. Gagalle, mutta aika samanlaista showta molemmat nykyään vetävät. Niin aktiivisuus ennen kaikkea - ei ihme, että eläkeikää nostetaan :)

Minna (Ei varmistettu) http://villahummelholm.blogspot.com.es/

Upea ja rohkea Madonna! Vuodesta 1985 fanittanut lahjakasta ja mahtavasta itseironiastaankin tunnettua naista :).

Eric (Ei varmistettu)

Hei, osaisitko auttaa päätöksessä, että mikä tuoksu sopisi kohta 17 vuotiaalle pojalle. Olen miettinyt Dior Hommen perustuoksua ja Burberryn brit rhythmiä. Myös guccin made to measurea olen harkinnut, mutta ei vaikuta kovinkaan kummoiselta.
Kiitos, jos vastaat =)

Mikko – Private Blend

Se on totta ja harmi, että Madonna on mennyt täyttämään kasvojaan niin paljon...

Nonna (Ei varmistettu) http://pearlywhite2.blogspot.fi/

Madonna on ollut aina rohkea oman tiensä kulkija. Upea nainen.

Mrs J. (Ei varmistettu) http://elamaaulkomailla.blogspot.be/

Onhan se Madonna aikamoinen nainen, tehnyt mielettömän uran ja business sense on vertaansa vailla. Silti minua ehkä vähän, no harmittaa kai, että tarviiko sitä aina vaan yrittää kohauttaa, vai olisiko meriittejä jo tarpeeksi, niin että ei tarvitsisi olla pylly esillä?

Mikko – Private Blend

Kiva, jos vinkeistä on apua!

Veera (Ei varmistettu) http://stockholmbyme.blogspot.se

Ehkä musta on tullut vanha ja lakoninen mutta eniten kyllä tässä provosoidun siitä miten raskaalla kädellä näitä kuvia on retusoitu. Jopas jopas!

Vastarannankiiski (Ei varmistettu)

Voi hö minkäs on Madonna viime vuosina itselleen tehnyt. Minäkin fanitin teininä kun hän -80 -luvun puolivälissä aloitti, ja todella ihailimme upeaa asennetta naisena olemiseen. MUTTA. Vahvalla myötähäpeällä häntä nyt on valitettavasti saanut seurata. Jos vaikkapa VivienneWestwood -tyylisesti olisi räväkkä vanhempi leidi, mutta kun tekee itsestään tyystin naurettavan kamalilla "kauneus"proseduureillaan ja lapsenlapsen ikäisillä poikaystävillä! Harmittaa kuin pientä oravaa että mikäli vielä jatkaa, käy kuten Michael Jacksonilla. Eli että vasta kuoleman jälkeen taas muistettiin millainen musiikillinen nero Miihkali oli kun viimeiset elinvuodet meni friikkiyden äimistelyyn! :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.