Malja ystäville!

 

Onpas ollut mukava viikonloppu, joka on ollut täynnä kyläilyä ja ystäviä. Odotinkin molempia iltoja koko viikon.
Perjantaina suuntasimme ystävän luokse syömään - mikä onkaan ihanampaa kuin käydä valmiiseen pöytään ja vaihtaa kuulumia kaikessa rauhassa. #luksuri.
Kiitos vain kivasta illasta ja herkuista!

Emäntä oli laittanut avokadopastaa, jota ei olekaan tullut syötyä hetkeen – se toimii nyt, aina ja ikuisesti. Nam.

Veimme mennessämme Ginger Joe -juomia, koska ko. ystävä vinkkasi näistä joskus meille.

Jälkiruoaksi oli rahkaa granaattiomenan siemenille höystettynä.

Myös kissa kävi ahkerasti puskemassa ja seurasi meidän touhuja. Asunnossa oli muuten mahtava maalattu lautalattia, joka näkyy aavistuksen tässä – olisi pitänyt ottaa paremmin kuvia tuosta.

Sisustusyksityiskohtia. Hauska ja täysin kaverin tyylinen kenkäteline-ratkaisu. Ja Converseja tietenkin. Hauska tapa häneltä on ostaa kummipojalle joka vuosi uusi Converset.

Lauantai meni hoitaessa asioita kaupungilla. Päädyimme myös samppanjalle ja jälkiruoalle Raflaan.

Kävin loppuviikosta parturissa ja halusin keventää vähän kuontaloa, pyysinkin kynimään tukkaa ihan reilusti. Tässä lopputulos. Ja yläkuvassa tapitus-katse.
Neule/COS, ranneke/Balenciaga, tuoksu/Tom Ford Noir

Raflan jälkkärit ovat kyllä uskomattomia – oli hauskaa piipahtaa nauttimaan vain niistä. Aina ei tarvitse vetää koko settiä. Vaikka onhan sekin ihanaa.
Sekä suklaafondant ja sitruunaruoho-crème brûlée olivat täydelliset. Eikö sitä sanota, että näistä voi testata aina ravintolan todellisen tason?

Asukuvaräpsyä pitkästä aikaa. Sadepäivänä päädyin COS:in trenssiin ja Kezon huiviin tuomaan vähän väriä harmauteen. Farkut/Uniqlo, laukku/YSL.

Lauantaina oli sitten luvassa toiset illanistujaiset. Ystävämme ovat lähdössä pariksi kuukaudeksi kiertämään Amerikkaa, joten nämä olivat viralliset läksiäiset – tietenkin teemalla 'Going to Kansas City'.

Tarjolla oli muun maussa hot dogeja, cheese & macaron, vaahtokarkkeja, keksejä. Ja kattauksessa tietenkin jenkkilippuja eri muodossa. Juhlan teema ei siis liittynyt mitenkää eilisen jääkiekko-ottelun kannustamiseen ;)

Teemaa piti mukailla myös pukeutumisessa. Tässä nyt vain yksi esimerkki, sheriffi – itse olin länkkäriteemasta rosvo. Muuten joukossa nähtiin muun muassa frat boy, Miss USA, (verkkopaitainen) Miley Cyrus, cheerleader, Minni Hiiri, jakkupuku-lenkkari-juristi-Manhattanilta... Hauskaa oli!
Hyvää, turvallista ja ennen kaikkea elämyksellistä matkaa! Ystäväpiirin tarmonpesien ollessa poissa meillä muilla tulee olemaan kyllä aika tylsää. Noh, muutama kuukausi ei  kuitenkaan loppuen lopuksi ole hirveän pitkä aika.

Color Me America.

 

Kommentit

Marjukka /FFS (Ei varmistettu) http://Fabfortysomething.blogspot.com

Sheriffillä taisi mennä lujaa, kun on hattu väärinpäin... Olipa ihanat tarjoilut. Itse ikävöin aina ja ikuisesti Wendy's hampurilaisia Amerikan-vuosiltani.

Mikko – Private Blend

Hahah – totta muuten! :)
Hauska ilta kyllä ja mahtavaa, kun tarjoilutkin oli laitettu niin teemaan sopien.
Hauskaa, miten tuollaiset asiat jäävät noista ajoista mieleen.

Mikko – Private Blend

Oli kyllä kivat juhlat, kiitos kuuluu taas isännälle ja emännälle panostuksesta. Ja hauskaa, kun kaikki oli mukana jutussa.
Mukit & servetit olivat helmi löytö Forumin Buttericksista. Siellä on vaikka mitä juhlatavaraa – ei vain naamiaisasuja.

S (Ei varmistettu)

Hyvä asukuva!
Mac & cheese ;)

Mikko – Private Blend

Kiva kuulla, oli kyllä ihana viikonloppu! Eilen jaksoin myös uurastaa kotona, jee!
Kiitos kiva kuulla, kaipasin vähän kevyempää tukkaa.

mapsi (Ei varmistettu)

Vitsi mitä kuvia:) Ihan tulee tunnelma tänne ruudun toisellekin puolelle!

Ja hei, sun kynitty kuontalo näyttää tosi kivalta ja kevyeltä! Tykkän!

Mikko – Private Blend

Kiitos – vähän vaihtelua!
Ja kiitos, tuo on kyllä kiva. Tosiaan Luxbagistä mm. löytyy ja hinta n. 165 euroa toinen malli vähän edullisempi 145 euroa.

Mikko – Private Blend

Kiitos, pitää taas vähän harjoitella kyllä noita.
Jep, en ole tainnut aiemmin sitä syödäkään.

Henna (Ei varmistettu)

Sopii lyhyempi letti sulle tosi hyvin , ihania ruokia kuvissa :-P Toi uusi ranneke on myös makee !! Mitä se maksoi ? ( Kyllä kai sitä saa kysyä ? )

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

mahtava idea nuo Amerikka-bileet. Juhlissa on aina enemmän ideaa jos siellä joku teema on - ja onhan sitä omaakin asua hauska suunnitella. Tykkäsin erityisesti noista mukeista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.