Mamma mia Trattoria Sogno!

Päätimme mennä kavereiden kanssa syömään viikonloppuna ja muistin sattumalta Trattoria Sogno -ravintolan, joka on ollut usein listalla. Siellä ei ole kuitenkaan tullut jostain ihmeen syystä käytyä koskaan. Onneksi tilanne korjautui nyt! Töölöntorinkadulla muistin, että olen joskus kävellyt tuosta ja kiinnittänyt huomiota paikkaan, mutta mennyt aina ohi – moka.

Vaikka lista oli mukavan napakka, oli herkuista silti vaikea valita – kaikki kuulosti niin hyvältä. Karitsan niskaa, naudan kuvetta, ankka-härkäpapurisottoa, pizzaa...?

Jo alkuun tullut leipä oli lupaava alku – mielettömän hyvää, söimme kaksi ämpärillistä sitä.

Alkuun valitut sinisimpukat olivat herkulliset, myös peuratartar houkutti.

Talon Chardonnay meni myös raadilta läpi kirkkaasti, sopivan pehmeää, ei liian hedelmäistä/kukkaista.

Naudan kuve oli juuri sitä mitä kaipasin – en muista, että olisin hetkeen syönyt näin hyvää lihaa. Ja sitä oli vielä laitettu lautaselle herkkupaloja säästelemättä. Kerrankin rehti ja runsas annos – kiitos! Valittavia lisukkeita oli vaikka kuinka ja runsas annos vain 4 euroa! Tässä tryffeli- ja pinaatti-pähkinärisotto. Myös voipasta oli täydellisen al dente. Lisukkeina olisi ollut myös esim. zucchini-basilikasalaattia, paahdettua kukkakaalia, karamellisoitua kurpitsaa...

Haudutettu karitsan niska oli myös suussasulavaa.

Tällä kertaa kasvispizza ei kuulemma säväyttänyt, mutta esimerkiksi salamipizzaa on kehuttu.

Aakkostaulu

Tuhdin aterian jälkeen oli kyllä pakko ottaa vielä tiramisu ja espresso.

Tässä napattuna kuvia salista lähtiessämme, kun paikka oli jo hiljentynyt hieman - tullessa se oli tupaten täynnä ja kabinettipuolikin oli jouduttu avaamaan. Kannattaa siis varata pöytä, ja heti. Avaa NYT ravintolan sivut ja varaa pöytä! Mikä paikka, hintalaatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

Bravissimo!

Kommentit

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi/

OI, kiitos tästä! Hyvin myyty :)

Mikko – Private Blend

:) Happy to help! Ja oli hauska nähdä Herkussa :)

MariaL. (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko inspiroivista ravintolapostauksista. Eksyin blogiisi vahingossa ja sain monia mielenkiintoisia uusia ideoita mihin kaikkialle suunnata Helsingissä. Kirjoitustyylisi on todella miellyttävää ja lukiessa tulee hyvälle tuulelle. Vaikutat lämminhenkiseltä ihmiseltä, mikä välittyy teksteistäsi ja niihin jää koukkuun. Aurinkoista alkavaa kevättä!

Mikko – Private Blend

Kiitos paljon ihanasta kommentista :) Ja mahtavaa, jos postauksista ja vinkeistä on ollut hyötyä!
Pääasia, että postauksista tulee hyvä fiilis. Aurinkoista kevättä myös sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.