Marc Jacobs jättää Louis Vuittonin

 

Tänään LVMH vahvisti viimein huhun - Marc Jacobs jättää Louis Vuittonin. Juuri esitelty kevään 2014 mallisto oli läpeensä mustanpuhuva. Keskittyykö Jacobs tosiaan jatkossa vain omien merkkiensä luotsaamiseen vai onko tiedossa jotakin muuta? Ja onko Nicolas Ghesquièrista tulossa talon uusi pääsuunnittelija, kuten arvellaan? Näytöksen näet täältä.

Kuvat/Style.com

 

Kommentit

Nonna (Ei varmistettu) http://pearlywhite2.blogspot.fi/

Luin tämän saman tänään, ja jotenkin järkytyin. 16 vuotta kuitenkin takana? Ehkä on aika uudistaa..? Toisaalta arveltiin, että Marc vie oman yrityksensä pörssiin. Tiedä häntä, mutta toivottavasti kuulemme hänestä vielä ja paljon!

Mikko – Private Blend

Niin, onhan se pitkä taival. Mutta ehkä Marckin kaipaa vaihtelua. Hommaa ja uusia projekteja varmasti löytyy ja on edistettykin jo pitkälle.

TimoK (Ei varmistettu)

Näytöksen symboliikka oli jotakin aivan mieletöntä!
"Pienet" elementit menneistä näytöksistä esim. Hissi,liukuportaat ja suohkulähde. Näin näyttävimmät näytökset oli kasattu jotenkin salaperäisen fiksusti yhteen.
Mietin myös mahtaako musta pääväri kertovan ns. Surusta ja suuret sulat mallien päässä symboloivan feenikslintua ja siten uudelleen syntymistä!
Ah ihanaa mystistä syboliikkaa!!

Timo K

Mikko – Private Blend

Tuo oli tosiaan koottu hyvin harkitusti jäähyväisnäytökseksi, juuri kaikkine noine elementteineen. End of an era... Haikeaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.