Mitä miehen laukusta löytyy?

Mitä miehen päässä liikkuu? Siihen en osaa vastata itsekään, mutta ehkä laukun sisältö kertoo jotain. Varoitus, tätä empiiristä tutkimusta ei tosin ehkä voi yleistää. Voisiko jääkaapin tai hansikaslokeron sisältö olla luotettavampi otos? 
Suomen lahja Ruotsille, Stockholm by me Veera kyseli minulta jo aikaa sitten, mitä laukusta löytyy? Samaa kyseltiin edellisessä postauksessa. Tässä siis hyvä paikka paljastaa omaa sielunmaisemaani.

En ehkä ihan joka päivä kanna tällaista tavaramäärää mukanani, mutta laukusta voi löytyä parhaimmillaan: lompakko (nyt käytössä Tom Ford), avaimet, Olympus E-PL5 ja vaihto-objektiivi (pidän näitä Fendin pussukassa) iPod, iPhone (aina kylläkin taskussa), käyntikorttikotelo (Giorgio Fedon, tuo oranssi), huulirasva tai pari, muistitikku, kalenteri (Prada), pari kynää (lyijy, ei tule mustevuotoja laukkuun), muistikirja (tämä hauska on Bookmarcin), purkkaa tai Dents-pastilleja. Lisäksi mukana voi olla joku lehti tai kirja. Maddykin saattaa löytyä joskus tuolta.

Olen muuten tehnyt saman listauksen aiemminkin, silloin tavaraa oli näköjään vähän vähemmän (laukussakin) ja käytössä muun muassa eri lompakko.

Tyhjennän yleensä aina laukun tästä sälästä, kun tulen kotiin - niille on tila eteisen lipastossa. Tai sitten siirrän ne viimeistään aamulla toiseen laukkuun, pyrin siis yleensä käyttämään monipuolisesti laukkuja, joten vaihdan niitä päivittäin. Täältä löytyy valikoimaa niistä.

Kommentit

sonsaa (Ei varmistettu)

Yllättävän samanlainen on sisältö, tosin Maddyn ja kameran tilalta kyydissä saattaa olla urheilukamoja ;) Erittäin tyylikäs tuo Tom Fordin lompakko ja käyntikorttikotelo niin ihanan pirteä!

Mikko – Private Blend

:) Varmasti yleinen vaihtoehto nuo urheilukamat. Laukkuja en kyllä päästä salille ;)
Tuo oli kiva löytö, nahka on tarpeeksi vahvaa ja Tom Ford käy aina :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Jälleen kiitos. Menin tämän johdosta penkomaan oman laukkuni ja siellä on kaikkea ihan hölmöä. Kasoja kuitteja, nenäliinoja, sotkua !!!

Olen tullut siihen tulokseen että mitä isompi laukku, sitä enemmän sotkua. Taidanpa vaihtaa pienempään, jos tulis siisti sen myötä.

Mikko – Private Blend

Onneksi perkaan aina roskat pois, kun vaihdan laukkua, niin ei jää seilaamaan kaikki se loppu sälä. Mutta eipä toisaalta tee hauskoja löytöjäkään sitten... 
Ja sinullahan oli käytössä myös se kätevä 'runko', jonka sai siirrettyä laukusta toiseen ja kaikki oleellinen pysyy mukana.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.