Mukaan muotiviikoille

Nyt kun muotiviikot ovat taas käynnissä ja kevät/kesä 2013 mallistoja esitellään täydellä paahteella, on mukava tutkia päivittyviä kuvia näytöksistä. Pakostakin iskee muotinäytös-huuma!
Siihen auttaa hyvin The Day Beforen toinen DVD-boxi, johon on koottu monen talon näytökseen valmistauminen ja jossa pääsee kurkistamaan työhuoneisiin ja lavan taakse. Mukana Versace, Diane von Furstenberg, Nina Ricci, Narciso Rodriguez, Jeremy Scott ja Alexander Wang.
Dokumentin ensimmäinen osa on silti yhä suosikkini, sillä siinä on mukana mm. klassiset Fendi ja Proenza Schouler.

Näitä dokumentteja on ohjannut nerokas Loïc Prigent, joka on tehnyt monta laatudokumenttia myös mm. Marc Jacobista ja Chanelista. Hänen taltiointiensa parissa viettää tunnin jos toisenkin; ne on niin hyvin tehty ja hän saanut kuvata yllättävän vapaasti muotitalojen arkea.
Oletteko te nähneet näitä? Itse bongasin ne ensimmäisen kerran aikoinaan Yle Teemalta ja sen jälkeen DVD:t piti hankkia myös omaan hyllyyn.

Mutta nyt lauantain viettoon, olisi ehkä kiva käydä Habitaressa enkä ole myöskään ehtinyt nähdä Amos Andersonin Boutique-näyttelyä vielä. Kivaa tekemisistä siis tiedossa. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Nuo ovat kyllä kivoja, itselläni on myös tallennettuna ainakin tuo Proenza Schouler ja Signe Chanelin neljä jaksoa:-) Tiedätkö muuten saako noita Day Before-paketteja tilattua jostain nettikaupasta? Hauskaa viikonloppua!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuo Chanel-dokumentti on myös upea! En tiedä saako nyt... Koitin aikoinaan etsiä, mutta silloin noita ei ollut tilattavissa. Hankin tuon siis reissusta, muistaakseni FNAC:ista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.