Muutama uusi terassivinkki

Tässä pari kahvilaa/terassia, joita en ollut itse aiemmin testannut. Tässä siis muutama vinkki esimerkiksi nyt viikonlopuksi. Ensimmäisenä Katajanokalla sijaitseva Café Kokko, jonne istahdin iltapäiväkahville.

Kahvila sijaitsee ihan kanavarannassa.

Näkymä on hauskasti Kruununhakaan ja merelle.

Listalta löytyy eri kahvien sekä juomien lisäksi myös raakakakkuja, kuten tutussa Johan & Nyströmissä.

Kolumbialainen tummempi kahvi tarjoiltiin kristallilasista. Huomaa myös hauska pieni lasipurkki, jossa maito tuli.

Edustalta löytyy värikkäitä pöytäryhmiä ja plussana pöytiintarjoilu.

Toinen uusi tuttavuus oli remontoidun Vanhan Kauppahallin kylkeen tullut Storyn terassi. Tuossa voi nauttia juomia, kahvia tai salaatteja & lämpimiä kotiruokia. Kävimme samalla katsomassa, miltä remontoitu halli näyttää – ja hyvältähän se. Terassilla pääsee sopivasti varjoon ja tuosta on hieno näkymät Kauppatorille ja merelle. Paikka on myös yllättävä rauhallinen, kun autotie menee hallin toisella puolella eikä pyöräilijöitä tai kävelijöitäkään kulje tuossa kohtaa niin paljoa.

Raparperi-inkivääri- ja mansikkamehu raikastivat kuumalla.

Edit//Tässä vielä lisäyksenä Bock Terrace, jossa kävimme tänä iltana. Torikortteleiden sisäpihalta löytyy baari & Street Gastro, jotka palvelevat ilahduttavan myöhään.

Terassi on pystytetty söpösti ison kastanjan alle, johon on laitettu vielä runsaasti valoja – toimii varmasti hyvin loppukesästäkin! Tunnelmaa nostatti vielä dj.

Nautimme drinkeistä, jotka ovat muuten samojen tekijöiden takana kuin Liberty or Death.

Herkkuleivän runsaan salaatin alta löytyi siis härkää tryffelivoissa.

Terassilla on jopa söpö riippukeinu, joka oli myös käytössä.

Uusia paikkoja on aina hauska kokeilla – onko sinulla vinkkejä?

Kommentit

Anu (Ei varmistettu)

Kahvila Birgitta Hernesaaressa. Upea rakennus, upea maisema ja herkullinen burgerannos. Kävin jo kahdesti tällä viikolla! Suosittelen!

Titta (Ei varmistettu) http://Kotivuori.blogspot.fi

Terassi se on tämäkin, vaikka ei mikään kahvila; Döner Harju Flemarin ja Vaasan kulmassa. Loistavan kebabin paikka, ja myös vege-vaihtoehto löytyy. Kävimme tuolla tänään (ekaa kertaa) syömässä ja ruokaa ei tehnyt loistavaksi edeltänyt koko päivän vaakatasolepäily Pihlajasaaressa, vaan safka oli oikeasti loistavan hyvää!

Mikko – Private Blend

Kiva, että tällaisia uusia paikkoja on tullut! Joo Piritta on kiva! Kävimme juuri nautimassa sen terassilla kesäillasta, kun olimme tulossa Lintsiltä kotiin.

Mikko – Private Blend

No joo, huomasin tämän... No tuo terassi on väliaikainen, mutta... Ehkä jos jatkoa on ensi kesänä, löytyy joku parempi ratkaisu.
Pitää kyllä mennä uudestaan raakakakulle, tuolta saa kyllä parhaat.

Mikko – Private Blend

Heh - suunnitelmissa on mennä viimein tuonne ensi viikolla!

Titta (Ei varmistettu) http://Kotivuori.blogspot.fi

Ja kello on näköjään sen verran, että kävimmekin Dönerissä jo eilen ;)

Mikko – Private Blend

Hyvä, että muistutit! Olen kuullut tuosta monelta ja sitä pitäisi kyllä ehdottomasti testata! Joku päivä iltapalalle siis sinne, jos jonot sallivat. Ja kuulostaa muutenkin kivalta teidän kesäpäivä :)

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Oonkin käynyt tuolla Katajanokalla olevissa mainitsemissasi paikoissa, ainoat paikat Helsingissä varmaan missä olen käynyt :D Kivoja olivat.

Olin Helsingissä viime viikolla viisumiasioissa, ja käyviin Cafe Pirittassa Tokoinrannassa. Tosi mukava paikka oli ja superkiva palvelu!

Sissi (Ei varmistettu)

Bockin terassi on kiva, mutta vessoina on bajamajat?!

Café Kokko on huippu! Raakakakut ovat niin hyviä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.