Myyjäisiä, uusia ruokapaikkoja ja taidetta

Tässä hieman poimintoja lauantain tekemisistä ja löydöistä. Mukana on aika monipuolisesti kaikkea, joten toivottavasti ei ole liian sekavaa luettavaa ;)
Kävin aamupäivällä Vanhalla katsomassa Design District Marketin tarjontaa. Näin joulun lähestyessä on hauska bongata tällaisia myyjäisiä jo ihan pelkästään lahjoja silmälläpitäen. Vaikka tällä kertaa ei tarttunut mitään mukaan, löytyi tuolta kuitenkin pari kiinnostavaa liikettä, kuten First Crush, Ainokainen ja Acolyth. Pupulandian Jenni on koonnut muuten hienosti tulevat myyjäiset ja ainakin itse laitoin noita jo kalenteriin.

Eilen oli myös Ravintolapäivä, joten pienen pähkäilyn ja kiertelyn jälkeen päädyimme lohikeitolle ja pannarille Ruttikseen, jossa olikin paljon erilaisia pisteitä. Mukaan tuli myös myöhemmin napattua muutama cupcake  - se jotenkin kuuluu tuohon päivään :) Sateisesta ilmasta huolimatta ihmisiä oli kiitettävästi liikkeellä.


Satuin lataamaan jo aiemmin Ravintolapäivä-aplikaation, jonka avulla oli kyllä helppo katsoa, mitä läheltä löytyy. Eikä palvelu edes mennyt tilttiin, niin kuin nettisivulle on joskus käynyt suuren käyttäjämäärän vuoksi.

Kaupunkikierroksella huomasin myös, että kesäisin Liuskaluodolla liuskoja/pizzoja tarjoillut Skiffer on avannut ravintolan Erottajalle. Tätä pitää ehdottomasti kokeilla - luodolle on tullut lähdettyä nimittäin aivan liian harvoin.


Toinen samaan ruokagenreen tullut uutuus on Iso-Robertinkadulle avannut Sven's Bakery, jonka lämpimäisiä pitää myös kokeilla!

Lauantaitunnelmointiin sopii aina myös Nougat, jonka kivijalka-fiilistä ja kauniita esineitä voi käydä ihailemassa vaikka joka lauantai.

Pistäydyin myös Galerie Forsblomissa, jossa esillä oleva Ilkka Suppasen Broken-näyttelyn lasiveistokset halusin nähdä. Myös Mark Francis'n työt olivat esillä, josta löytyy myös alempaa esimerkki.

Ilkka Suppanen Reunited Kuva/galerieforsblom
Marc Francis Quarta Kuva/galerieforsblom.com

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Oo, tulevat joulumyyjäiset ovat kyllä kivoja, saa hyvin tunnelmaa..Ja sieltä tekee tosiaan välillä todella hyviä löytöjä =) -Mari

Anonymous (Ei varmistettu)

Minä etsin lahjoja jo kuumeisesti. Kalliit lahjat ovat elämäni tärkein asia, etteivät muut pidä minua köyhänä.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Se on totta - niissä on tietynlaista tunnelmaa ja voi löytää kivoja pieniä lahjoja, joita ei tulisi itse välttämättä tehtyä.

Tibs (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07751852044422940812

Sulla on ollut mukavan aktiivinen viikonloppu. Oot ehtinyt vaikka mita.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Totta, mikään ei ole ihanampaa kuin olla tehokas viikonloppuna :) Tänään menikin sitten siivotessa keittiön kaappeja...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.