Nespresso Boutique Helsinki

 

Eilen juhlittiin Suomen ensimmäisen Nespresso Boutique -myymälän avajaisia. Nyt Suomesta saa siis viimein täydennettyä Grand Cru -kahveja.
Myymälä sijaitsee Keskuskadulla One Wayn vanhassa tilassa, joka onkin kokenut perusteellisen muodonmuutoksen. Kannattaa käydä tutustumassa – tila on upea. Siellä voi hyvin maistella samalla myös jotakin 24 erilaisesta kahvimausta.

Jo kutsukin viesti ylellisyyttä.

Uusi liiketila oli täynnä tutustujia ja juhlijoita.

Grand Cru -kahvien täydennys käy nyt vaivattomammin kuin koskaan. Voit halutessasi käyttää myös PickUp-palvelua, jolloin täydennyksen nouto myymälästä onnistuu jonottamatta.
Liikkeestä löytyy myös kierrätyspiste, jonne käytetty kapselit voi tuoda. Meiltä löytyy metallien kierrätyspiste onneksi roskahuoneesta, joten ne saa vietyä aina kätevästi esim. bion kanssa.

Liikkeessä pääsee tutustumaan myös kaikkiin tarjolla oleviin kahvilaitteisiin. Omat CitiZ&Milkin kokemukset löytyy täältä. Täytyy myöntää, että laite on ollut kyllä käytössä joka päivä siitä saakka kun se tuli keittiöön. Sitä oli myös vähän ikävä lomalla...

Myymälästä löytyy myös paljon muuta kahvihetkiin liittyviä astioita ja välineitä, myös keksejä ja sokereita!

Anna Perho haastatteli illan makupaloista, joissa oli kaikissa käytetty mukana kahvia.

Jonnamaista tarjoutui nappaamaan kuvan minusta tungoksesta huolimatta, kiitos!
Puvun takki ja paita/Zara, rintakoru/Chanel, tuoksu Valentino Uomo.

Pitää kyllä jo huomenna käydä täydentämässä kahvivarastoja samalla kun käy kaupungilla.

Kommentit

Marjukka /FFS (Ei varmistettu) http://Fabfortysomething.blogspot.com

Voi harmi, kun en päässyt, vaikka kutsukin oli...

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Olisi ehkä pitänyt napsia taas vähän enemmänkin asukuvia tuolta. Mutta siis tosi hauskaa, että on tämäkin brändi edustettuna Suomessa, ja kahvitäydennys käy vaivattomasti.

Mikko – Private Blend

No mutta, nyt on mahdollisuus käydä viimein liikkeessä tekemässä täydennyksiä - mahtavaa! Olet varmasti ollut tyytyväinen laitteeseen!?

(Ei varmistettu)

Olet ollut todella tyylikkäänä avajaisissa! Mielenkiintoista, että tämäkin putiikki tuli nyt Suomeen. Anna Perholla on kivat hiukset.

T. Maija

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.