New Inspiration!

Fashion is cool, sharing is everything - Mormorin Cupcakesit on tehty nautittavaksi yhdessä
Huomasit ehkä jo tuossa oikeassa sivupalkissa olevan kyselykuvakkeen. Se liittyy hauskaan uuteen juttuun, josta on jo ollutkin puhetta joissain blogeissa.
Lokakuun aikana käynnistyy siis blogipuolella Inspiration-konsepti, joka kokoaa yhteen muoti-, kauneus-, sisustus- ja lifestyleblogeja. Ilokseni olen päässyt mukaan tähän!

Minusta on hauskaa, että blogeja kootaan yhteen ja muiden blogien seuraaminen helpottuu. Löydän itsekin varmasti uusia kiinnostavia tuttavuuksia ja toivon, että tämä tuo myös teille inspiraatiota ja uusia löytöjä!

Blogin osoite, ulkomuoto tai sisältö eivät tule muuttumaan. Sivulleni tulee ylätunniste yhteisöstä ja sivupalkkiin nostopaikka muutamasta yhteisöön kuuluvan blogin uusimmasta postauksesta. Mitään suurta muutosta ei siis ole tiedossa, eikä blogiin ole tulossa mainosbannereita. Haluan pitää oman linjani, keskittyä ja tuottaa sisältöä, johon itse uskon.

Olisin kiitollinen, jos jaksaisit käydä klikkaamassa kysely läpi - se ei vie kovin kauaa, kokeilin sen täyttämistä jo itsekin. Palkinnoksi vaivasta osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl 50 euron arvoisia SuperCard-lahjakorttia, jotka käyvät useassa eri liikkeessä.

Tästä saa laittaa kysymyksiä, kommentteja tai toiveita kommentti-boxiin tai vaikka sähköpostilla.

Aurinkoista viikonloppua!

Share

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Onnea! Ehdin jo lukeakin siitä muutamasta muustakin lemppariblogistani ja kuullostaa hauskalta jutulta=)

Marjukka (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09750236513174317194

Siellä sitten molemmat! : )

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Kiitos, joo odotan tuota mielenkiinnolla!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Jee, kiva kun olet myös mukana!

Kommentoi