New York Style klikkauksen päässä

Sain Zalandolta haasteen tutustua heidän Brand Diaries -sivuun ja samalla laajentuneeseen merkkivalikoimaan, ja ihan hyvä että tutustuin! Olen aina ajatellut, että Zalandolta ei löydy itselleni mitään. Mutta huomasin, että merkkivalikoimasta löytyy muun muassa Whyred, Versace, Marc by Marc Jacobs, DKNY, Polo, Kenneth Cole, Cheap Monday (kun ei saa enää Helsingistä) ja kengistä Giuseppe Zanotti tai asusteista Triwa. Käy! Olen aina katsonut näitä valikoimia aiemmin vain New Yorkista, Lontoosta tai Tukholmasta. Hyvä herätys joululahjoja ja alejakin ajatellen.

Kiinnitin erityisesti huomiota Polo Ralph Laurenin tyyliosioon, jonne I am Galla -bloggarin Adam Gallagherin on koonnut vinkkejä ja vaatekaapin klassikoita. Galla on muuten mainio tyyliblogi ja yksi jota seuraan eniten. Ei ihme, että osio miellytti. 

En muuten tiennyt, että Ralph Lauren on aloittanut uransa Polo-nimisistä kravateista pienessä työhuoneessa Empire State Buildingissä vuonna 1967.
Ja pitää kyllä seuraavan kerran käydä The Polo Bar -ravintolassa - aah, tuli ikävä Manhattanille!

Galla taitaa sekä rennon-&pukutyylin. Ja olen ihan samaa mieltä, tänään tekee mieli laittaa kauluspaita ja suorat housut ja huomenna farkut ja collage-paita.

Tällä videolla Adamin ajatuksia omasta tyylistä, ja ihanaa tunnelmaa New Yorkista.

PS. Kannattaa muuten kurkistaa myös Calvin Kleinin taiteellisen johtajan Kevin Carriganin ajatuksia tyylistä.

 

Kommentit

Niko_ (Ei varmistettu)

Kiva vinkki tuo tyyliosio!

Mikko – Private Blend

Joo, se on hauskasti koottu ja mukana on hyödyllisiä nostoja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.