Oma tyyli – asupoimintoja

Minulla on ollut kauan luonnoksissa hauska tyylihaaste, jonka olen saanut aikapäiviä sitten Tyylialkemistilta, joka on muuten pian suuntaamassa Pariisin muotiviikoille bongailemaan tyylejä ja tunnelmia.Tehtävänantona oli kertoa omasta tyylistä kuvien avulla. Sovelsin tätä vähän ja tässä on koottuna vanhoja asukuvia, joissa ehkä kiteytyy ja näkyy oman tyylini nykytila parhaiten. Jatkoa tälle voisi ehdottomasti olla inspiroivien tyylien kokoaminen - miltä tyyli voisi näyttää...Pidän paljon 'businesspukeutumisesta', suorat housut ja kauluspaita ovat luottoasuni - ilman puvuntakkia tai kravattia kuitenkin. Olen myös aika suurpiirteinen pukeutuja, ei se ole niin vakavaa - vuodessa on sitten 364 päivää kokeilla jotain muuta. En myöskään jaksa loputtomiin tärkätä kauluksia tai plankata kenkiä. Huolittelussa voisi siis toki parantaa vaikka sinne Tom Fordin tasolle.

Asu tarkemmin

En tosiaan niin välitä kravatista edes juhlissa, joten rusetti on uusin kokeilu.

Asu tarkemmin

Kauluspaita ja suorat housut.

Asu tarkemmin

'Käärepaperipaita' ja leveät housut, lempparit.

Asu tarkemmin

Olen myös vähän takkifriikki. Onneksi Suomessa onkin käyttöä hyvinkin erilaisille takeille, joten valikoimaa on hyvä olla. Ja suurimman osan vuotta takki on melkein se näkyvin juttu, kun tuolla viipottaa kaupungilla.

Ja odotan kyllä välillä sateista päivää, että pääsen käyttämään tuota sateenvarjoa.

Asu tarkemmin

Laukkuja, asusteita ja erikoisempia vaatteita on ihaninta haalia reissuista.

Asu tarkemmin

Välillä on myös kiva ottaa vähän rennommin. Olen aika pitkälle fiilispukeutuja, joten jos minulla on ollut edellisenä päivänä virallisempi look, kaipaan varmasti seuraavana jo jotain rennompaa.

Asu tarkemmin

Joskus voi vähän 'revitelläkin'

Asu tarkemmin

Asu tarkemmin

Farkut ja siisti neule ovat monen aamun pelastus, jos ei jaksa silittää housuja & kauluspaitaa.

Asu tarkemmin

Asu tarkemmin

En välitä niin kesävaatteista ja minulta taisi jäädä purkamatta suurin osa niistä menneenä kesänä edes hyllyyn. Ja kesällä on melkein sama, vaikka olisi samanlaisissa pellavahousuissa joka päivä. Syksyllä ja talvella on paljon hauskempaa, kun saa oikeasti pukeutua monipuolisemmin.

Tässä kesän luottouniformua.

Asu tarkemmin

Asu tarkemmin

Asu tarkemmin

Asu tarkemmin

Minulla on yleensä aina mukana/päällä laukku, ranneke, kello, vyö ja tuoksu. Eli asusteet ovat ehdottomasti tärkeä osa pukeutumistani, lähinnä omaksi iloksi. Vaatteissa en niin perusta merkkeihin. En maksaisi merkki t-paidasta 150 euroa, vaan iloitsen mieluummin Uniqlon perusteepparista. Pääasiallisesti hankinkin vaatteet Zarasta, H&M, COS:ilta tai Selectediltä. Toki vaatekaappia on kiva maustaa laadukkaammilla ja erikoisemmilla merkkijutuilla, mutta merkkivaate ei ole itseisarvo. Pidän kuitenkin enemmän vaihtelusta ja vaatteilla leikittelystä kuin siitä, että minulla olisi hiottu tiivis tusina luottovaatteita.

Hyvä - en ainakaan itse huomaa, että minulla olisi jotakin maneeria (ehkä käsi taskussa...) tai vakioposeerausta kuvissa.  Hassua myös nähdä lookeja ilman partaa, siihen on jo niin tottunut, että ei tunnista edes itseään ilman sitä. Jättää vai ajaa pois?

Ja hei, kai olet osallistunut Nespresso-kahvinkeittimen arvontaan? Menenkin juuri laittamaan laten tulemaan, kivaa torstai-iltaa!

EDIT//Nyt kommentoiminenkin onnistuu, kun huomasin laittaa boxin paikoilleen, tekniikan ihmelapsi ;)

Kommentit

Ohituskaistalla (Ei varmistettu) http://ohituskaistalla.com/

Farkkusetit enemmän omaan silmään. Tuo Lindebergin rotsi muuten on varsin hieno!

Saisimmepa vain tuon Uniqlo:n Suomeen. Tulee niillekin chinoille ja t-paidoille hintaa, kun joutuu lähtemään Lontoosta hakemaan.

Mikko – Private Blend

Kiitos paljon ihanasta perjantaita piristäneestä kommentista! :)
Ihanaa viikonloppua, nähdään siis maanantaina taas ;)

Mikko – Private Blend

Vaihtelu tosiaan virkistää ja kyllä sitä kaipaa välillä tuollaista rentoakin asua. Joo tuo takki on kiva ja ahkerassa käytössä. Siinä on aika monta taskua, mutta väri on niin hieno, että se sai lähteä mukaan.
Olisi hienoa, jos tulisi, mutta siinä voi mennä hetki...

Eirene (Ei varmistettu) http://www.procella.org/tea

Sulla on kivan monipuolinen tyyli - on sitä klassisuutta ja ajattomuutta, mutta myös hassuttelua ja rentoutta. :) Tykkään kovasti!

P.S. Mieheltä terveiset, että rusettia käyttäviä miehiä tarvitaan lisää! Vaikka toki kravatistakin saa mielenkiintoisemman eri solmuvariaatioilla... :)

fashionista hmp (Ei varmistettu)

Hei Mikko,

sulla on kiva tyyli pukeutumisessa ja muutenkin ja blogisi edelleen yksi Suomen parhaista. En olisi uskonut, etta miehen pitama palsta jaksaa kiinnostaa, mutta niin se vain on, etta joka paiva duunissa pidan 2 minuutin tauon ja kayn lukemassa postauksesi. Hyvaa on myos linkit muihin blogeihin. Keep up the good work!

Marjukka / Fab Forty Something (Ei varmistettu) http://fabfortysomething.blogspot.fi/

Niin kivoja kuvia ja tyyliä, Mikko! : ) Mukavaa viikonloppua ja haukut Maddylle!

Mikko – Private Blend

Oi miten ihana kommentti, kiitos paljon! :) Ja mahtavaa, jos olet saanut uusia vinkkejä postauksista.
Ihanaa syksyä myös sinne!

Mikko – Private Blend

Aah, kiitos :) Vaihtelu ennen kaikkea!
No joo, olenkin vähän kateellinen noista taitavista solmuista!

Mikko – Private Blend

Kiitos, toinen tyylitaituri! Maddy kiittää - hyvää viikonloppua myös sinne!

tiina (Ei varmistettu)

Hei!
Sinun blogisi kuuluu niihin , joiden uutta postausta odotan. Kirjoitustyylisi on mutkaton ja se toimii mitä parhaana muodin kuvaajana. Sinulta kuulee myös paljon uusia vinkkejä ja tutustumisen arvoisia paikkoja. Kiitos ja mukavaa syksyä.
Tiina

Minä (Ei varmistettu)

Hei, tuo nahkatakkikuva on sinusta mielestäni paras. Siinä on sitä jotain...:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.