Onarin oma liike

Onar on avannut ensimmäisen oman liikkeen Erottajalle tilaan jossa oli ennen Samuji. Onarilla on ollut studio Vuorimiehenkadulla, mutta siellä ei ole ehkä tullut pistäydyttyä ihan niin sattumalta. Nyt kaikki asusteet löytyvät siis nyt Erottajalta, kannattaa käydä tutustumassa Irene Kostasin ekologisiin turkisasusteisiin ja nahkatuotteisiin. Yllätyin itsekin, miten paljon merkillä on jo valikoimaa.

Onar-myymälä löytyy Helsingistä Erottajankatu 9. Merkkiä myydään jo myös muun muassa Hongkongissa, Shanghaissa, New Yorkissa, Venäjällä ja Englannissa. Kannatta tutustua valikoimaan myös verkkokaupassa.

Harris-kaulus on ollut itselläkin aktiivisessa käytössä. Se on niin hieno.

Kyllä täältäkin löytyy, ei tarvitse lähteä Palazzo Fendiin pörröisen collagen tai jakun perässä.

Myös Onarilta löytyy bombereita kylmiin kevät päiviin.

Olen iloinen siitä, että mallistoon on tullut myös laukkuja.

Eri kokoisia clutcheja ja moderni reppu. Laukut on valmistettu eettisesti tuotetusta nahasta ja ne on parkittu kasviperäisillä aineilla.

Onar tarkoittaa kreikaksi unelmaa.

Kommentit

alalalalaaaaa (Ei varmistettu)

ekologinen turkisasuste. osaisitko perustella kuinka turkis voi ylipäänsä olla ekologinen?

Mikko – Private Blend

Tässä Irenen hyvä vastaus kysymykseen edellisestä postauksesta :) "emme missään nimessä käytä turkkinsa vuoksi tapettuja eläimiä vaan lammasfarmien sivutuotteena syntynyttä nahkaa, tienvarresta löytyneitä villeinä luonnossa kasvaneita eläimiä, osittain myös esim. supikoiraa jota riistanhoidollisista syistä luvanvaraiset metsästäjät harventavat sekä pienessä määrin vanhojen konkurssipesien turkistakkeja, joista teemme asusteita. Kaikki materiaaliresurssi on siis jo valmiiksi olemassaolevaa." Ja nahkatuotteissa käytetään ainoastaan eettisiltä italialaisilta lammasfarmeilta sivutuotteena syntynyttä nahkaa.

Minna (Ei varmistettu)

Tänään jos ihmettelit Galleria Esplanadilla kyttääjää. Niin kyllä, se olin minä. En tosiaan kehdannut muuta kuin tollottaa, että sinähän se olet. Kovin tyylikkäänä ja kiireisenä :) Jos en olisi ollut tytön kanssa liikkeellä, niin olisin ehkä kehdannut kertoa ihan kasvotusten miten hyvä blogisi on. Ja ennenkaikkea hyvin kirjoitettu, harvinaista herkkua sekin. :)

Mikko – Private Blend

Olisit vetänyt hihasta! Ja kiitos paljon - ihana kuulla! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.