Osteria Ovo ja Turku-lauantai

Kesäretkeily jatkuu. Lauantaina vietimme perinteisellä kesärekellä Turussa, aiemmasta löytyy tunnelmia täältä. Olemme yleensä syöneet lounaaksi härkävartaat Tintåssa, mutta nyt piti kokeilla jotain uutta. Siispä kävimme joenrannan uudessa italialaisessa Osteria Ovo -ravintolassa. Vaihtelu virkistää, ehkä.

Uusi italialainen on laitettu kivasti ja onneksi olimme varanneet pöydän, sillä se täytyikin nopeasti.

Menu oli rakennettu tutun italialaisen kaavan mukaan, listalla myös pizzoja.

Testasimme perunagnoccheja vuoassa ja voissa paistettua possun sisäpaistia. Molemmat olivat ihan ok, mutta eivät mitään ainutlaatuista. Ruokien hinnat ovat myös ehkä asteen turhan kalliita. Liharuoat menivät lähelle 25 euroa ja lisukkeet päälle vielä 5,90 euroa...
Ihan kiva paikka testata, mutta ehkä Tintåseen taas seuraavalla kerralla. Härkävarras ei ole nimittäin pettänyt koskaan. Palvelu oli kyllä oikein hyvää.

Ravintolassa on hauskat kattokruunut, joihin huurretut lasit sopivat hyvin.

Muuten kävelimme vain jokirannassa, torilla ja vähän kaupoissa.

Pistäydyimme myös katsastamassa uuden Tiirikkala-kahvilan, josta saa siis kahvien ja kakkujen lisäksi lounasta sekä ruokaa.

Tietenkin myös käynti Café Artissa on aina must-juttu.

Samoin on aina kiva käydä moikkaamassa Annea ja katsomassa Sisustuksen Koodin uutuuksia, kuten Tom Dixonin Etch-kynttilän Wood-versiota. Mulberryn tyynyt ja kynttilät houkuttivat jo syksyä ajatellen. Samoin Karhun collage jäi vähän kaivelemaan.

Heh, meitä olimme kaverin kanssa kolmestaan matkassa. Joten varasin meille menomatkalle testiksi perhehytin, jossa olikin oikein mukava matkustaa ihan omassa rauhassa. Kauniit peltomaisemat näki hienosti, kun istui kasvot suoraan ikkunaan päin.

Kommentit

TanjaH

Olen kuullut muiltakin samaa tuosta Osteria Ovosta. Itse en ole vielä käynyt ja ehkä lykkään visiittiä vielä hetken. :) Tintån härkävarras on todella herkullinen, kuten myös Cafe Artin kakut! Cafe Art on noussut omaksi suosikikseni Turun kahviloista viimeisen puolen vuoden aikana. 

Sisustuksen Koodissa kävin ikkunashoppailulla torstai-iltana, kun käveltiin ystävän kanssa kohti bussipysäkkiä E. Ekblomilta yhdentoista aikaan illalla :D Löysin vaikka mitä shoppailtavaa. Syksyn pimeneviä iltoja varten listalla on ainakin nuo sinunkin kuvassa näkyvät Kubuksen kynttilänjalat. 

 

Mikko – Private Blend

No kannattaa antaa mahdollisuus, mutta hinnoittelu voisi olla vähän maltillisempi.
Nuo kaksi ovat kyllä lyömättömiä!
Ekblom on myös kiva! Koodista löytyy kyllä vaikka mitä kivaa. Eikä ihme, että tässä säässä haikailee jo kynttilöitä :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://www.muotimielessa.blogspot.fi/

Voi, olipa niin mukava kun piipahditte :)
Ihanalta näyttää tuo uusi ravintola, täytyy itse käydä testailemassa myös miltä ruoka sitten maistuukaan.

Ihania kesäpäiviä!

Mikko – Private Blend

Toki :) Siellä on aina ilo käydä! Kannattaa käydä testaammassa, ainakin on vaihtelua :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.