#pbjoulukalenteri

Tämän vuoden joulukalenteri löytyy tosiaan Intagramin (pbblog) puolelta. Toki kuvat päivittyvät myös Facebook-sivulle. Eli sieltä löytyy joka aamu jokin jouluinen kuva tai lahjavinkki. Kokoan viikon aikana tulleet jutut myös tänne blogin puolelle, mutta jos haluat inspiraation heti, niin kannattaa seurata Instaa ja FB:tä! Tässä ensimmäisen viikon kooste.

#1. Ensimmäisenä luukkuna löytyi tyttöjen joulukalenteri

#2. Dolce & Gabbanan eksklusiiviset Velvet-tuoksut ovat saaneet rinnalleen tuoksukynttilät. Sellainen on pakko saada! #3. Kirjat ovat aina varma ja hyvä lahjaidea, tuoreimmat vinkit löydät täältä. Viimeisimmät täydennykset itselle ovat Cecil Beatonin The Glass of Fashion sekä Vivienne Westwoodin tuhti ja varmasti värikäs & ajatuksia täynnä oleva elämäkerta. #4. Kiehl'sin tuotteita ei voi koskaan olla liikaa. Hemmottelen itseäni arkiaamuisin muun muassa shampoiden ja suihkugeelien tuomalla tunnelmalla. Naamiot nyt ovat ihan must, nostoja löytyy postauksista. Myymälöissä on myös saatavilla värikkäät joulun erikoispaketit, jotka on tänä vuonna toteuttaneet Craig + Karl, (Craig Redman ja Karl Maier).

#5. Onarin tuotteista vinkkasinkin juuri ja niitä löytyy muun muassa My o My:n Christmas Garagessa.

#6. Itsenäisyyspäivän luukusta löytyi suomalalaista designia, Iittalan valikoimasta löytyy aina jotakin sopivaa. Tässä yksi hieno Pohjoisesplanadin myymälän näyteikkuna. Tarjoiluehdotus – tämä kuusimalli ei tosin ehkä sovellu kaikkiin lapsiperheisiin... #7. Tässä vaiheessa alkaa olemaan toisaalta parempi, että lahja ei ole mitään materiaa. World Visionin lahjakaupasta löytyy vaihtoehto henkilölle, jolla on jo kaikkea (kröhöm). Lahja joka auttaa ja tuo hyvän mielen. Lahjakaupasta lähtee joko kortti muistamisesta saajalle tai itselle. Voi myös ajastaa ja lähettää sähköisen kortin (aatonaatto-vinkki). Miten olisi esimerkiksi puhdasta vettä perheille (5 euroa), koulutarvikkeita tai syntymätodistus (25 euroa).

Kuvat/Worlvision.fi/lahjakauppa

Toivottavasti itsenäisyyspäivä meni mukavasti ja juhlavasti, pitäähän sitä aina kunnioittaa. Kävin Mummon ja Äidin kanssa juhlan kunniaksi brunssilla Töölönrannassa, se toimii aina.

Saimme illaksi The Kutsun Eirenen luokse. Kuten viime vuosi opetti, odotti perillä kaunis ja tunnelmallinen koti & kattaus, sekä kolmen ruokalajin suussasulava menu, joka sisälsi tällä kertaa muun muassa: ranskalaista sipulikeittoa, punajuuri-vuohenjuustopaistosta & ohraa, välijälkiruoaksi kinuskikastiketta, karpaloita ja suklaamarenkeja (jotka nekin olivat tietenkin itsetehtyjä) sekä brownie-tiramisukakku. Dinnerillä oli mukana myös Secret Wardroben Anna-Maria ja meillä oli taas hulvattoman hauskaa! Kiitos vielä ihan mielettömästi isäntäparille!

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com

Höh ! Missä viipyy ostokset ?
Ja dinnerin ruokakuvat.

Nimimerkillä malttamaton, jolla on punajuurta kotona ja paljon.

Mikko – Private Blend

Aloitin ja vaikuttaa kyllä hyvältä!

Mikko – Private Blend

Eihän vielä olla käyty edes safarilla :) Ja valitettavasti paistoksesta ei ole kuvaa... Mutta siis uunivuoassa oli punajuurta, vuohenjuustoa ja pinaattia - nam! Tai sitten teet sosekeittoa tai sen rosollin.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mä odotan tosi paljon sitä Diane von Furstenburgin uuden kirjan lukemista :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.