Perjantaipoimintoja

Bongasin Della Margan ohikulkiessa Saint Laurentilta hienon uuden laukkumallin. Niinpä suuntasin heti katsomaan sitä merkin omilta sivuilta. Ei ollut vielä tullut sinne, mutta Net-a-Porterista löytyi hintaan 595 euroa - pitääkin käydä muuten DM:ssä katsomassa hinta, veikkaisin 695 tai 770 euroa. Edit//Kävin tarkastamassa ja todellisuus vei voiton. 790 euroa on Della Margan hinta, eli ei riittänyt edes +30%.
Oikein hyvä vaihtoehto kesäksi, ja jotenkin tämän tyylinen kanvaasi uppoaa minuun aina. Kuten tämä Balenciagan vastaava.

Koko vaikuttaa oikein hyvältä.

Tässä samalla muutama kivan erilaisen mallin merkiltä muuten.

High School -laukku

Camera Bag hienon värisenä

En ole myöskään nähnyt tätä hieman kevyempää versiota Sac De Jour -laukusta

Valikoimassa kummitteli edelleen hieno Givenchyn kello.


Enkä ollut huomannut, että Christian Louboutinin huulipunia saa myös tilattua tuolta. Kannattaa muistaa tarkistaa NAP:in kosmetiikkaosasto ennen kuin klikkaa tilauksen matkaan, tulee kätevästi täydennykset samassa paketissa.

Kuvat/Netaporter.com

Kommentit

Anne (Ei varmistettu)

Vaikka yleensä DM.n hinnat ovat ilmeisesti yläkanttiin niin kesällä itseäni onnisti aleissa hyvin ja löysin sieltä Saint Laurentin Paris pumpsit (blue suede) hintaan 350€ kun nettikaupoissa ne eivät olleet edes alessa ja esim. MyTheresa myy niitä edelleen hintaan 545€. Mutta tämä olla onnekas poikkeus :)

Mikko – Private Blend

Mahtavaa, että olet tehnyt tuollaisen löydön! Yleensä tosiaan ale tuolla tuo tuotteet normaalihintoihin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.