Private Blend, nimikkotuoksut

Hankin kesän Milanon reissulta tuoksumuistoksi Tom Fordin Private Blend -kokoelman. Siihen on koottu kätevästi kuusi Fordin pientä tuoksua. Jokaista on 12 ml, joka riittää pitkäksi aikaa ja pienemmät pullot ovat kätevät myös matkoilla. Samalla on voi testata rauhassa eri tuoksuja ja etsiä suosikkiaan/suosikkejaan. Pakkauksessa mukana Jasmin Rouge, Neroli Portofino (tätä minun piti ostaa muutenkin muistona Portofinosta, tuli sitten tässä samassa), Tuscany Leather (aiempi suosikki), Tobacco Vanille, Noir De Noir sekä Oud Wood.

Eau de Parfym tuoksut ovat riittoisia.

Tuoksut ovat sympaattisissa pienissä pulloissa.

Nimikkotuoksukokoelma tosiaan – blogin nimi on nimittäin peräisin juurikin tästä Tom Fordin tuoksumallistosta. Muotia, luksusta, sekoitus eri juttuja, Tom Ford on se yksi merkki, jonka valitsin jos pitäisi. Ja alussa lähdin myös private/anonyymi linjalla liikkeelle.

Kommentit

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Hyvia nuo pienet pullot, joskus aidin kanssa testailtiin suosikkejamme tuollaisista. Nykyaan kaytan uskollisesti Chanelin Chancea, mutta noista oli kiva etsiskella sita omaa juttuaan aiemmin :) Tyylikkaita nuo Tom Fordin pullot.

Mikko – Private Blend

No elementtinä nimestä Eau de rutabaga tai chou-navet (lanttu) ei kuulosta yhtään hassummalta :)

Mikko – Private Blend

Ehdottomasti ja semi edullinen – nuo yksittäiset Private Blend -tuoksut ovat aika hinnakkaita kokonaisina pulloina. Toki edullisempaa tuoksulinjaa (Noir, Black Orchid, Extreme...) löytyy myös usemmasta paikasta ja ne ovat myös oikein hyviä!

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com

Pitää vaan nyt odotella, että Dior alkaa valmistaa mun nimikkotuoksua.
Hetkellä millä hyvänsä.

Tomi (Ei varmistettu) http://blodtorst.wordpress.com/

Kiitos vinkistä! Tom Fordin tuoksut ovat kiinnostaneet jo pitkään ja tämä setti voisi olla mainio tapa päästä alkuun.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.