Pure Waste -muotinäytös

Helsinki Design Weekin näyttämönä toimineella Teurastamolla järjestettiin perjantaina Waste Side Story: Pure Waste & friends -muotinäytös, jota tutoroi muun muassa Lady Gagan lihapuvun toteuttanut Alex Noble.

Teurastamon sisäpiha Design Weekin ilmeellä.

Kävin kurkistamassa samalla myös Plaekän pop up -kaupan monipuolista tarjontaa.

Vaatteista sisustusjuttuihin

Myös konttikylästä löytyi tutkittavaa.

Näytöksen aika. Vuoden 2013 muotitekona palkittu ekologisia kankaita valmistava Pure Waste Textiles vastasi näytöksen materiaaleista ja muun muassa Arela, Liisa Riski, Remake ja Riivari lookeista. Kaikki mukana olleet merkit löydät täältä. Mielenkiintoinen näytös! Ihastuin etenkin noihin Saint Vacantin kenkiin, jotka näkyvät tässä. Asusteista ja jalkineista vastasi myös Costo, Aarikka, Shoebakery ja Nannanda. Son of Bunch ja Kyrö Distillery Company olivat pullottaneet tapahtumaan oman juoman, Helsingin ravintoloista kerättyihin pulloihin tietenkin. Autohalli oli pakkautunut aivan täyteen, joten jouduin puikahtamaan takaoven kautta kohti seuraavaa tapahtumaa. Tässä autenttista tunnelmaa Teurastamolta, ehkä täällä oli säilytyksessä Herra Noblen finaalipuku, kun en nähnyt sitä?

Kommentit

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Hieno tapahtuma vaikuttaa olleen! Jotenkin tuntuu että Suomessa on tällaisten kivojen ja mielenkiintoisten tapahtumien määrä kasvanut viime vuosina, tiedä sitten olenko oikeassa? :)

Olisi ollut hauska tavata tuo Lady Gagan puvun suunnittelija! :D

Mikko – Private Blend

Hyvä idea ja hieno näytös tosiaan, koko Helsinki Design Week on mahtava kokonaisuus - ihanaa, että on niin paljon tapahtumia ja ohjelmaa. Tällaiset tekevevät hyvää Helsingille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.