Ravintola Michel

Kävin testaamassa lounaalla uuden Michel-ravintolan, joka on auennut vanhan Königin tiloihin Mikonkadulle. Nimessä on hauskaa (mm. googlettaessa) leikittelyä Michelin-tähtien kanssa.

Paikasta saa aamiaista, lounasta, illallista, sinne on varmasti helppo pistäytyä myös lasilliselle ja myös brunssi pitää muistaa. Kesällä tuo iso terassi on varmasti myös hyvä vaihtoehto.

Tila on remontoitu hienosti ja se on avara ja kutsuva, tykkään.

Söin, kevyesti, pihvin ja ranskalaiset. Oli kyllä hyvät. Listalta löytyi myös muun muassa isoja salaatteja.

Kappas sisustuksessa on käytetty paljon marmoria.

Etuosasta löytyy myös paikkoja baaritiskiltä ja pikkupöydistä, joten tänne mahtuu varmasti aika kivasti myös juomaan lasilliset ja syömään jotain pientä töiden jälkeen tai muuten iltaisin. Tällaisia vaihtoehtoja ei ole kyllä liikaa!

Kommentit

Jaana K

Onpa hauskat noi lasitelineet :) Tummista sisustuksista ollaan ihan selkeesti menossa kohti vaaleita, mikä on varmasti hyvä etenkin tällaisissa paikoissa, joissa voi syödä illallisen lisäksi päivän kaikki muutkin ateriat. Heti näyttää paljon raikkaammalta!

Mikko – Private Blend

Tuolla on kivoja yksityiskohtia ja sisustus on tosiaan raikas!

Hanna K
Sunday Blondie

Hyvältä näyttää, sekä tila että ruoka! Sisutukseen on ainakin panostettu täysillä.

Totesit, että ruoka oli hyvää. Kuinka hyvää, asteikolla 1–10? Itse himoitsen etenkin Michelin brunssille, tällainen brunssifriikki kun olen :--) Lounaskin olisi kiva testata!

Mikko – Private Blend

On kyllä panostettu, kiva fiilis ja näyttää hyvältä!
Lounaan perusteella 9, pihvissä oli oikein hyvä hintalaatusuhde oli 14 e, iso salaatti oli 17 e - vähän turhan kallis. Pitää testata vielä illalla ja aamiaista & brunssia. Tuo on kyllä ehkä täydellisin miljöö brunssille. Hmm. mitä teen lauantaina..?

Hanna K
Sunday Blondie

No eipä ole paha hinta hyvästä pihvistä! Ihanaa, kun ydinkeskustaan tulee uusia ravintoloita. Brunssi pitää todellakin testata, kun vain olisi aikaa – varasin launtaille jo yhden brunssin :--)

Mikko – Private Blend

No ei ollut, 10 euroa selvää säästöä :)
En ole ehtinyt käymään pitkään aikaan brunssilla, asia pitää kyllä korjata pian!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.