Rebel Heart


Madonna julkaisi jo ennen joulua makupaloja uudelta Rebel Heart -albumiltaan, Grammy-esityksen aikoihin tuli vähän lisää ja nyt kaikki loputkin kappaleet on ladattavissa. Tulevan Rebel Heart Tour liput tulevat myös pian myyntiin. Suomessa konserttia ei tulla tällä kertaa näkemään, mutta Tukholma, Kööpenhamina, Berliini ja Barcelona ovat muun muassa listalla. Hmm. Onneksi olen ollut molemmilla Suomen keikoilla (MDNA-tunnelmia täällä), jotka eivät kyllä ole olleet Madonna parhaimpia... 

 

Kuvat/Madonna.com

Ray Of Light, Confessions On A Dancefloor ja Like A Prayer - ja Something To Remember - ovat mielestäni Top 3 Madonna-albumia. Tällä uudella albumilla on taas onneksi mukana vähän rauhallisempia kappaleita ja melodiat, musikki ja laulu ovat saaneet enemmän tilaa, mikä on mielestäni hyvä. Tässä muutama maistiainen.

Veni Vidi Vici -kappaleessa on hauskoja viittauksia tuttuihin hitteihin ja hetkiin. 

"I expressed myself, came like a virgin down the aisle
Exposed my naked ass, and I did it with a smile
And when it came to sex, I knew I walked the borderline
And when I struck a pose, all the gay boys lost their mind
I justified my love, I made you say your little prayer
Had me crucified, you know I had to take it there
I opened up my heart, I learned the power of good-bye
I saw a ray of light, music saved my life"

 

Share

Kommentit

Tupulaari (Ei varmistettu)

Mulla meni aikalailla maku Madonnan suhteen kun luin miten hän aikaisemmin hylkäsi Chihunsa Kalifornialaiselle tappoparhalle. Yksi koirista ehti jo menehtyä siellä, loput jokin yhdistys onnistui pelastaa. Koirille kertyi kylläkin aikamoiset eläinlääkärikulut ja kun yhdistys kyseli Madonnan managerilta, josko tähti voisi kattaa koirien lääkärikulut, vastaus oli tyly EI.

Mikko – Private Blend

Joo, tuo oli kyllä aika paha. Olisi ollut helpompaa lainata koiraa Human Nature -videolle... Luulen myös, että muutama ihminen on saanut häneltä saman kohtelun. Mutta tuosta on kyllä jo 20 vuotta, että ehkä kabbalah on opettanut läksyn tuostakin :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.