Ripaus kasaria

Laukkujen lisäksi tapanani on kerätä eri taloilta klassisia tai merkkiä hyvin kuvastavia vöitä. Näitäkin tulee kuitenkin käytettyä joka päivä, joten niistä on paljon iloa hyödyn lisäksi.Tajusin vasta, että minulla tosiaan taitaa olla joka päivä vyö käytössä ja ilman sitä olisikin aika alaston olo.
Versace on siitä haastava talo, että en oikein koskaan löydä sen mallistoista oman näköistä laukkua tai vyötä. Monen vuoden jälkeen törmäsin viimein malliin, joka vastasi odotuksia.Se on semi-neutraali, mutta silti siinä on oikea tunnelma. Minulla on jonkin sortin obsessio tuohon meduusaan, joka tässä on 'hillittynä'.  Myös hienon sävyistä väriä ei aiemmin löytynyt vaatekaapista. Vyössä on myös tietynasteista 80-luvun henkistä 'prameilua', joka sopii myös hyvin merkin fiilikseen ja muistuttaa sen alkuajasta ;)
Näitkö muuten eilisessä Hesarissa mahtavan jutun Pintaa-blogin tyylitaituri-kaimastani? Makupala jutusta löytyy täältä. Hauskaa, että miesbloggaajiakin on taas huomioitu.
PS. Muista osallistua makeaan arvontaan

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hieno vyö! Ja hauska oli tuo HS:n juttukin, vähän uutta näkökulmaa blogimaailmaan:-)

helinakeiju (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08316782205797980139

Versacesta tulee mieleen aina Miami. Kävin siellä ystäväni kanssa ja the murha oli juuri muutama viikko sitten tapahtunut. Kynttilämeri oli kartanon ulkopuolella odottamassa.
Logoa oli kiitettävästi näkyvillä.

Itsekin huomaan että olen puoli vahingossa sijoittanut vöihin. Ne on kuitenkin edullisempia kuin moni muu käyttövaatetuskpl ja eivät vie paljoa tilaa matkalaukusta. Varsinkin juuri Miamista tuli muutama hankittua. Ja mieti kuinka kauan on vuodesta 97 ? Ja edelleen käytössä.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo, pisteet HS:lle hyvästä aiheesta ;)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Aijaa, kiitos tiedosta!

En ole kuullut tuosta aikaisemmin - kiitos vinkistä! Vaikuttaa lupaavalta ja mahtava idea tarjota miehille jotain tällaista!

Mukavaa sunnuntaita :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No ei mikään ihme, jos tulee tuo mieleen kun olet ollut juuri noihin aikoihin siellä... Creepy.
Niinpä, asusteita on suorastaan järkevää hankkia! :) Kivaa viikonloppua!

Tickler (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00112531046514882395

Tuon verran Versacea minkäkin kestän :). Tänään oli muuten Kalevan Sunnuntai-liitteessä se samainen TS:ssä jo ilmestynyt juttu. Oli kiva lukea se nyt kokonaan.

Oletko muuten tutustunut Tukholmassa Herr Judit -liikkeeseen tai heidän nettisivuihin? Vintagea ja uuttakin sen tyylistä pääsääntöisesti miehille. Jotain, mitä en Suomessa ole nähnyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.