Robbie Swings Both Ways

  Viime viikko olikin kivan musiikkipainotteinen, kun viikon starttasi Justinin konsertilla.  Sunnuntaina (ja toinen show eilen) oli vuorossa Robbie Williamsin Swings Both Ways -show. En olekaan nähnyt Robbieta ikinä livenä, joten oli korkea aika – edellisestä Suomen vierailustakin taitaa olla 10 vuotta. Robbie toi kaupunkiin aikuisen, viihdyttävän, Las Vegas -tyylisen shown (hyvällä). Tallinnassa nähty Take The Crown -keikka taisi olla aika perinteistä rock-showta, mutta tämä oli vähän toisenlainen. Settilista koostui Swings Both Ways -levyn & saman henkisistä kappaleista, satunnaisista listahittipoiminnoista (Supreme, Millenium, ja tietenkin Angels) sekä virkistävistä covereista kuten: Trouble, Hit the Road Jack sekä New York, New York. Robbien äänelle ja karismalle sopiikin mainiosti Frank Sinatra -henki ja olen aika pitänyt hänen tuotannossaan tämän tyylisistä kappaleista: The Road To Mandalay, Feel, Something Beautiful, Revolution, Advertising Space... Ja harjoittelihan Robbie tätä genreä onnistuneesti jo aiemmin Swing When you're Winning -albumilla.

Kuvat/mtv3.fi

Ja showta oli luvassa koko rahalla. Mahtavaa, miten ammattimainen ja luonteva esiintyjä Robbie on. Pilke toki koko ajan silmäkulmassa.  Lavalla nähtiin pilkullista frakkia ja 'apinamaskia' ja oli fanikohtaaminenkin huomioitu -showbusiness häillä, jossa morsian löytyi yleisöstä. Robbie huomio kyllä myös spontaanisti yleisön signeerauksien ja selfieiden kera.

Tässä vielä pari omaakin kuvaa kännykästä.

Laulaen No One Likes a Fat Pop Star, roikkuen vaijereista.

Tämäkin konsertti oli saanut väliajan ja toista puoliskoa hallitsi Love boat -teema.

Oikein viihdyttävä ja hyvä show. En ollut kuunnellut juurikaan tämän swing-albumin kappaleita etukäteen, mutta toisin kuin Justinin kohdalla, sillä ei ollut väliä. Vieraampiakin kappaleita jaksoi kuunnella helposti. Oikein hyvä veto Robbie – ehkä nelikymppisen pian jo toisen lapsen isä ei viitsi enää vetää sitä rock-tähti showta samalla tavalla. Ja se sopii kyllä areenoille.

Mutta missä on Lady Gagan ArtRave ja Kylien Kiss Me Once -konserttien Suomen esiintymiset Live Nation?

Kommentit

Laura P (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/tyylitietotoimisto

Tämä Robbien setti kuulosti tosi kivalta. Harmi, ettei tullut hankittua lippua. Onneksi tuli kuitenkin oltua sillä edellisellä Robbien Suomen keikalla.

Se, että Lady Gaga on näillä näkymin skippaamassa Suomen, on käsittämätöntä! Miksi?! En ymmärrä!

Mikko – Private Blend

Oli kyllä hyvä setti, mutta onneksi olet kokenut Robbien kuitenkin livenä!
No kuulostaa erikoiselta – en halua uskoa! :) Nyt soitto Live Nationille!

Mikko – Private Blend

Hauskaa :) Kyllä, mahtava viihdyttäjä!

Mape (Ei varmistettu)

Minäkin olin sunnuntaina todistamassa tuota mahtavaa showta ja täytyy sanoa, että Robbie on ihan lyömätön mitä tulee yleisön haltuun ottamisessa <3

Mikko – Private Blend

Ei mikään ihme! Mene ihmeessä, haluaisin itse kokea jonkin ison keikan esim. 02-areenalla, siellä on varmasti vähän eri tunnelma kuin pikkuisella Hartwall Areenalla.
Koita saada liput vaikka tuonne Lady Gagan keikalle!

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Todella moni kaveri oli tuolla keikalla, paljon kehuja tuli jokaiselta! Myönnettäköön etten ole koskaan ollut tuollaisella keikalla, joskus vielä... :)

Mikko – Private Blend

No hänestäkin kuuluu :)
Hauskaa, ei sitten törmätty.
Oho, no käy se noinkin, hyvä että lippuja löytyi vielä! Niin totta, aika samalla kaavalla nuo showt menevät kiertueella. Mieti bändiä & taustalaulajia... Monta kertaa he ovat kuulleet ne :)
Hyvät paikat ja mahtava show!

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Mäkin olin sunnuntaina ja oli kyllä loistokonsertti. Miten Robbie itsekin kertoi, ei osaa paljoakaan asioita, mutta viihdyttämisen se mies osaa. Olen vuosia sitten nähnyt taltioinnin jossa musiikki oli vst ja tykkäsin todella, todella paljon.
Sunnuntaina tykkäsin niin paljon että ostinpa sitten vielä viime hetken lipun ja kävin maanantaina katsomaan uudestaan. Samat vitsit jäivät vähemmälle naurulle, mutta erilaisuutta oli myös havaittavissa. Sunnuntaina katsomossa 108, maanantaina permannolla, suunnilleen samassa kohdassa kuin sinä, paitsi käsi oli kaiteessa kiinni. Hikikarpalotkin tuli Robbien otsasta nähtyä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.