The Runway - Match Made in Helsinki -näytös kiitoradalla

Finnair ja Finavia järjestivät eilen unohtumattoman tapahtuman, kun yksi Helsinki-Vantaan kiitoradoista muuttui catwalkiksi. Tervetuloa siis The Runwaylle!

Lentokentällä on aina sitä tiettyä tunnelmaa, varsinkin kotikentällä. Ja kyllä - valitsen aina ensisijaisesti Finnarin, jos lentoajat ja määränpäät vain sen sallivat. Sinivalkoisin siivin, kiitos.

Ennen näytöstä kokoonnuimme VIP President -terminaaliin, jonne saapuvat yleensä valtiovieraat ja yksityiskoneet. 

Ennen kentälle siirtymistä hieman virvokkeita ja canapeitä.

Kiitoradalle rakennettu The Runway ja katsomo. Ja miten ilma helli tapahtumaa, aivan täydellinen - sanoisin jo kesäilta. Piti katsomossa istuessa ihan hengittää syvään ja nauttia noin täydellisestä hetkestä, wow!

Paikalla oli paljon myös kansainvälistä mediaa ja tuli näytös myös streamattuna.

Näytöksen aloittivat itseoikeutetusti Finnairin lentoemännät Ritva-Liisa Pohjolan suunnittelemassa uniformussa.

Näytöksessä nähtiin englantilaisen Bora Aksun, kiinalaisen Shuangguan Zhen; Sankuanz-merkin, tanskalaisen Henrik Vibskovin, ruotsalaisen Anders Haal; Haal-merkin, Suomea edustaneen Heikki Salosen, korealaisen Hyein Seon sekä japanilaisen Arashi Yanagawan; John Lawrence Sullivan-merkin mallistoja. Näytöksen oli kuratoinut Suomen lahja ja aarre muotimaailmalle Tuomas Laitinen. 

Bora Aksun mekkojen näyttävä avaus.

Sankuanz-merkkin vaatteita

Vibskovia

Lopuksi vielä Hyein Seon sekä Arashi Yanagawan mallistot.

Hauskoja miesten lookeja

John Lawrense Sullivan -merkki ja hieno biker-leveät housut -look.

Finaali

Wau mitkä puitteet! Ainutlaatuinen kokemus kyllä ja hieno show - kiva, että mukana oli niin paljon myös kansainvälisiä suunnittelijoita, joten The Runwayllä nähtiin tosiaan paljon uutta ja inspiroivaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.