Samppanjaa ja mansikkaunelma

Ladataan...

Ensinnäkin kiitos paljon toisen puoliskon puolesta onnitteluista, ne ilahduttivat häntä!Tässä vielä hieman tarkemmin valmistujaisjuhlien tarjoiluiden tärkeimmät kulmakivet. Kakku ja kuohuva tekevät juhlan, joten stressasin hieman, millä valinnoilla onnistuisin parhaiten. Onneksi sain järjestelyissä hieman apua ja parhaat mahdolliset vaihtoehdot. 

Nicolas Feuillatten maahantuoja hemmotteli minua jo aiemmin tuotetestillä, joten kun he ehdottivat talon samppanjaa tuleviin juhliin, ei tarvinnut kahdesti miettiä. Niinpä sain ystävällisesi aika hienon laatikkotoimituksen juhlien alla. Laatikko samppanjaa on kieltämättä luksusta, joka piristää kummasti :)

Juhlien vieraita hemmoteltiin siis Nicolas Feuillatte Brut -samppanjalla. Pehmeää juomaa on kellarikypsytetty vähintään viidentoista kuukauden ajan ja siinä maistuu omena, päärynä sekä kevyt paahteisuus. Rypäleinä juomassa on Pinot Noir 40%, Pinot Meunier 40% ja Chardonnay 20%.Kuten perustaja sanoi, "Champagne is for fun!" - naulan kantaan, juoma oli tyylikäs valinta hauskaan juhlaan.

Toimituksen mukana tuli myös Posecco Doc Trevisoa, joka sopii hienosti kevyeksi seurustelujuomaksi illan mittaan. Italian aarre tarjoaa hyvän vaihtoehdon perinteiselle kuohuviinille. Rypäleenä Glera.


Juhlan kruunaa tietenkin kakku. Olemme molemmat sen verran persoja makealle ja tarkkoja kakusta, että jouduimme toisaan pohtimaan, mikä päätyisi pöytään, jos vain yksi pitäisi valita.
Minulle tarjoutui hieno mahdollisuus saada juhlapöytään parasta, Konditoria Krullan valikoimasta.Heidän mottona on tarjota tuotteissa designia, wieniläistä konditoriaosaamista ja käsintehtyä laatua.Oli melkein mahdotonta päättää, minkä kakun valita: samppanja-mansikka-moussekakku, Miró-Torte, jossa on passionhedelmää & limettiä vai esimerkiksi Mozartin kuulista inspiraatiota saanut nougatkakku, Mozart-Torte?
Ilo myös silmälle!
Tuo samppanja-mansikkakakku kuulosti täydelliseltä kesäiseen juhlaan, joten päädyimme siihen. Eikä tarvinnut katua. Koostumus ja maku olivat aivan kuten nimikin, 'poreilevat mansikat'. Plussaa siitä, että kakku oli hyla ja pohja automaattisesti gluteeniton. Mahtava ja vierasystävällinen kaksikko nykyaikana! Tuo pohja oli muutenkin hienostunut, sillä se oli taidettu tehdä mantelijauhosta ja toi onnistuneesti ripauksen marsipaanin makua mukaan.


Sen lisäksi, että maku oli upea oli kakku kuin taideteos. Kannattaa muuten kurkata myös Miròn innoitamaa kakkua tai Safari-kakkua, jonka pintaa koristaa leopardikuvioitu maitosuklaa!

Jos siis suunnittelet juhlia, niin suosittelen katsomaan myös Krullan valikoiman läpi. Näitä herkkuja ei näe joka juhlissa.

Pitää ehdottomasti mennä nyt viimein nauttimaan myös Krullan legendaarisesta brunssista ja minulle tuli muuten uutena tietona se, että he vastaavat myös Svenska Teaternin väliaikatarjoiluista Café Thalian kautta.

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa!

---

Here's a closer look to the servings at our graduation party last weekend. I was offered with some excellent champagne from Nicolas Feuillatte and a delicious strawberry cake from Krulla. What else could one hope :)

Share
Ladataan...

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Aika täydelliset "valmistujaislahjat", molemmat kuulostavat todella hyviltä kesän juhliin! Hauskaa maanantaita =)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos paljon! No olipa erikoinen ja kannustava lausahdus...
Oli kyllä hauskaa juhlia ystävien kanssa tätä!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos, kiitos :)
No joo, meidänkin oli vähän haastavaa mitoittaa tuota kakkua, kun vertaa siihen mitä itse on tottunut syömään vaikka Kakkugallerian kakkubuffassa ;)
Tuo on niin totta! Ihanaa New Yorkin matkaa!

Anonymous (Ei varmistettu)

Enpä ole eläissäni nähnyt kauniinpaa mansikkakakkua. Ihan täydellinen :)
Missä tämä Krulla sijaitsee, ihan vaan siltä varalta, mikäli sattuisi olemaan kakkutarvetta lähiaikoina.
Katsku

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Molemmat olivat täydelliset juhlaan! Aurinkoista viikkoa sinne!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Oli kyllä helmi kakku! No samoin, se pitäisi ehdottomasti testata! En käsitä, miten en ole vieläkään käynyt.

Nora (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15474968950265110190

Onpa ihanat tarjoiltavat! Täältäkin vielä isot onnentoivotukset valmistuneelle! :) Aivan upea suoritus!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos, onnittelut välitetty :) Aurinkoista viikkoa!

Marjukka (Ei varmistettu) http://www.evitalehti.fi/blogit/fabfortysomething/

Onnittelut täältäkin! Oma publiikki(Sibis) on hyvin vielä muistoissa. Rehtori sanoi: "Täältä ei kukaan halua valmistua". Teki mieli huutaa, että minä haluan!!

Tarjottavat ovat ihanan näköisiä! Juhlanne oli varmasti ikimuistoinen.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuota ihailivat myös kaikki vieraat! Krullan leipomo löytyy Lönnrotinkatu 13. Kannattaa kurkata sivuilta, mitä kaikkea kivaa heiltä löytyy!

-Jassu- (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13145584333369456536

Mitkä upeat tarjoilut! Ja kakku todella herahduttaa veden kielelle, nappivalinta kesäjuhlaan.

Tuollainen shampanjalähetys on kyllä varsin sykähdyttävä! :-D

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Nuo olivat kyllä onnistuneet! Ja tuollainen lähetys kelpaa kyllä :)

Mrs J. (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/10296145288895775772

Myöhäiset onnittelut valmistumisesta!

Tuo kakku näyttää aivan taivaallisen hyvälle, luulen, että voisin syödä tuollaisen melkeinpä yksin :D. Kiva tietää myös, että se on gluteeniton, meillä kun tuo tulee tarpeeseen. Nicolas Feuillatten samppanjat ovat täälläkin tuttuja, niitä on tullut ostettua useampaan otteeseen.

Teillä näyttää olleen onnistuneet juhlat, mahtavaa. Niin ja itse olen sitä mieltä, että juhlia pitäisi olla ehdottomasti enemmän, on niin kivaa pukeutua paremmin ja syödä ja juoda hyvin.

Ulla (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07673833647340319791

Oi miten ihanat tarjoilut ja todella kaunis kakku! Olen myös kuullut paljon juttua Krullan kuuluisasta brunssista, pakko päästä kokeilemaan :)

Nonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00955527068744036424

Onnittelut valmistuneelle! Täydellisen kaunis kakku, ja laatikollinen samppanjaa varmasti kruunasivat juhlan! Ja lasillinen Proseccoa on aina paikallaan :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos onnitteluista :) Nuo olivat kyllä oikein mahtavat tarjottavat!

Krullan brunssi (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/12/04/krullan-brunssi/

[…] Ja pitihän runsaasta kakkuvalikoimasta myös nauttia. Krullan kakut ovat ilahduttaneet aiemminkin. […]

Kommentoi

Ladataan...