The Sands of Time

Olen viime vuosina ottanut kosteusvoiteiden alle käyttöön seerumit. Niitä on helppo käyttää kuureina, kun siltä tuntuu. Nyt käytössäni on jo jonkin aikaa markkinoilla ollut Biothermin Skin.Ergetic. Tämä on itseasiassa jo toinen pullo, jota käytän. Tuotteen käyttöönotossa on hauska koreografia, kun tehoaineena oleva parsakaaliuute sekoitetaan itse purkkiin. Seerumin tuoksu on ihana ja se kosteuttaa sekä virkistää kivasti näin keväällä. Aurinkoista viikkoa!

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Ja aurinkosuojavoidetta kannattaa muistaa laittaa päivittäin ainakin kasvoille mahdollisimman korkeilla suojakertoimilla.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuo on aivan totta, siksi koitankin välttää turhaa aurinkoa. Hyvä vinkki tuo Clarins. Käytän yleensä vain tavallista aurinkovoidetta, kun haluan suojautua auringolta.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Niinhän sitä pitäisi, itseltäni jää liian usein laittamatta.

Anonymous (Ei varmistettu)

On ihan +-0 käyttää mitään hienoja "ikääntymistä ehkäiseviä" hoitotuotteita jos ei suojaa ihoaan. Aurinko on nro 1 tekijä ihon ikääntymisessä. Itse laitan aina clarinsin uv plus 40 meikin alle tavallisen kosteusvoiteeni päälle, vaikka meikki toki leviäisi kauniimmin jonkun primerin päälle... Mutta mielummin voitelen ihoani, kun olen maksaläiskäinen ja kuivakan näköinen 30-40v.vä :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.