Shoes & Bags from Finland

Kävelin viikonloppuna Erottajalla olevan Design Forum Finlandin ohi ja huomasin, että sinne on rakennettu syyskuuksi uusi näyttely. Nimi on kutsuvasti Shoes & Bags, joten kurvasin heti sisälle.Tilasta löytyi shop-in-shoppeja, jonne on koottu 12 suomalaisen kenkä- ja laukkumerkkin tuotteita esille ja myyntiin. Valikoimasta löytyy kaikkea Finskin koroista huopikkaisiin sekä eri mallisia laukkuja. Myös miehiä on muistettu valikoimassa, jee.

Mukana muun muassa 2OR+BYYAT, Cho Cho, St. Vacant sekä Aki Choklatin tuotteita. Myynnissä on lisäksi ainakin Samujin, Minna Parikan ja Month of Sundaysin vaatteita.Itselleni uusia tuttavuuksia olivat muun muassa Viona Blun herkullisen väriset clutchit sekä Saara Kivimäen hauskat kengät.
Vinkkinä, että Diananpuistossa on nyt lauantaina 8.9. klo 14 alkaen Design Park for charity -tapahtuma; ohjelmassa on muotinäytös, hyväntekeväisyyshuutokauppa sekä esiintyjiä. Kurkkaa tarkempi ohjelma tästä.

Myynnissä myös uusia merkkejä
Aki Choklat on suunnitellut kenkiä niin Kookengälle kuin Lahtiset-merkille
Myynnissä myös tutumpia merkkejä
Jaana Parkkilan hauskoja laukkuja
Huomasin myös ilokseni, että Design Forumin myymälään oli tullut myös enemmän Design House Stockholmin tuotteita, hauskaa! Talolta löytyy hyviä lahjaideoita joulua ajatellen.

Kommentit

Anniina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15513755593430322304

Blogissani olisi sinulle tunnustus. :)

BagMiss (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05635119984296139680

Viona Blun kalannahkalaukut on kivoja! Kirjoitin niistä joskus muinoin. :)

http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.fi/2012/06/laukkuja-kalannahasta.html

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Ai niin nyt muistinkin nuo tuosta postauksestasi. En vain ollut nähnyt niitä aiemmin livenä... Niissä oli hienoja värejä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.