Siivouspalkinto oranssissa laatikossa

 

Toinen puolisko on saanut ihmeellisen siivousvimman. Ihan kiva joo, että osallistuu siivoamiseen...mutta kun minä olen täyttänyt meillä pääosin kaapit, joten jos joku paikka pitää siivota tai uudelleen organisoida, niin minun pitäisi osallistua siihen (lue:valvoa sitä).
Ja nyt viikonloppuisin tai iltaisin en ole ihan jaksanut tällaisia projekteja.
Vaikka mikään ei ole tosin ihanampaa kuin järjestellä paikkoja ja nähdä kättensä jäljen heti. Siihen vain tarvitsee tietyn mielentilan, jota ei ole nyt hetkeen näkynyt.

No olen nyt kuitenkin reipastunut ja ottanut joka viikonloppu jonkun kohteen läpikäytäväksi, mm. vaatehuone, keittiökaapit yms. Vähän kuin palkintona tästä toisen puoliskon reippaudesta ja omasta kestämisestä, tilasin piristystä kotiin oranssissa laatikossa.

Viime viikonloppuna järjestettävänä oli keittiön avohylly, jolle oli ehtinyt kertyä kaikenlaista sälää, samoin tuli pestyä jääkaappi, sulatettua pakastin ja käytyä kuiva-ainekaappi läpi.

Hyllylle päätyi myös tämä Eetu Sihvosen kaupunkikuva.

Täältä löytyy muuten vähän laajempaa esittelyä kodista muuten. Ja myös erikseen vaatehuoneesta.

Kaksi laatikkoa, lupaavaa.

Piristystä kotiin toivat siis Hermès-pyyhkeet. Värinä pirteä (mussun)sininen. Hienon värin lisäksi nuo ovat superpehmeät, joten ne ilahduttavat joka kerta. Tekee mieli pestä käsiä koko ajan – hyvä taktiikka muuten tähän influenssakauteen :)

H-yksityiskohtia.

Tosiaan, molemmat oli pakattu omaan laatikkoon – mahtavaa! Lisäksi pyyhkeet makasivat omilla pienillä tyynyillä – mahtavaa vol.2!

Pyyhkeet pääsivät heti käyttöön.

Kylpyhuoneen yksityiskohtia ja juuri nyt ilahduttavat pullot. Valentinon upea pullo tosin kiilasi Bottegan tilalle.

Olen myös ostanut viime aikoina joka viikonloppu kotiin tulppaaneja ja nyt mukaan tarttui myös narsisseja. Oi, seuraavaksi haluaisin perunanarsisseja, ne ovat kauniita ja tuoksu on ihana.

Tarmokasta viikonloppua!

PS. Ehdit vielä hyödyntämään rannekello.fi-edun

Kommentit

Eirene (Ei varmistettu) http://www.procella.org/tea

Siivousvimma - mä alan vakuuttua enemmän ja enemmän siitä, että sun puolisko on mun true BFF. ;)

Peeäs, ihanat pyyhkeet. :)

Mikko – Private Blend

:) Paljon terveisiä vain! Nähdään kun olet taas kotona! (Minäkin tulen mukaan? ;))

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi

Ompa hyvän näköiset pyyhkeet :)! Testasin myös tällä viikolla Hermesin nettiputiikkia, pieni oranssi paketti tuli salamana :)

Mikko – Private Blend

;) Ai niin teillä on se projekti viimein valmis! Ehdottomasti palkitset itsesi siitä, siinä ei taida kyllä ihan pyyhkeet riittää... Ehkä matka Pariisiin valitsemaan noita livenä?

Mikko – Private Blend

Suosittelen :)

Minna (Ei varmistettu) http://villahummelholm.blogspot.com.es/

Ooooohhh...en voi kuin huokailla ja ihailla :)...! Mikä hieno siivouspalkinto ja kyllä teillä on niiiiiiin kivan & viihtyisän näköistä!

Mukavaa viikonlopun jatkoa Mikolle!

Mussu (Ei varmistettu)

Senkin hassu, mutta totta, ne on ihan täydellisen Mussunsiniset! Täytyypä mennä tutkimaan löytyisikö meidän uuteen kylppäriin jotain yhtä pehmoista ja tyylikästä.

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Wau mikä superylellinen tsempparipalkinto :) ihanat!

Mistäpä saisin myös vastaavaa energiaa, tai edes sysäystä moiseen puuhaan. Meillä pursuaa kaikki paikat tavaraa. Onneksi olen jos vähän päässyt alkuun vaatekaapin suhteen....mutta sitten on vielä kodinhoitohuoneen kaapit, keittiön kaapit ja varasto, hui.

Mikko – Private Blend

Periaatteessa kuulostaa kyllä :)
Toivottavasti teillä oli ihana loma!

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Siivousvimma... semmoinen odottaa vielä saapumistaan, lienee muutto imenyt kaiken mahdollisen (ja mahdottoman) innostuksen sen suhteen kyllä. Toisaalta muutossa tuli karsittua aika tavalla. Ihastuin noihin kukkiin, ehkä kaupasta saisi tänään muutaman tuoreen kukan :)

mapsi (Ei varmistettu)

On teillä kaunis kylppäri! Ihanan harmoniset "purnukat" myös! Ihastelin Lontoossa Molton Brownin pesuaineta ja voiteita, tai lähinnä niiden purnukoita! Ne sopisivat kauniisti myös teille :)
Huh juu, siivousinspistä kaipailtais täälläkin. Oman vaatehuoneeni ja kosmetiikkani pidän tiptop, mutta ne kodin muut tilat, huoh, niissä tarvittais tsemppiä!

Tosin mun siivousintoon auttaa nyt vähän se, että isäntä lupas mulle "määrärahan", hih, keväisille hankinnoille..nimittäin hakusessa on uusi päiväpeitto, matto, kahteen huoneeseen verhot, uudet ruokailuvälineet ym. Vähän isompia sisutushankintoja siis! Yt vain pitäis löytää aikaa lähteä shoppailemaaan nuo kaikki.

Mikko – Private Blend

Joo, ihana löytö nuo pyyhkeet. Niitä voikin päivitellä jatkossakin.

No itsekin vähän peräänkuulutan tuota energiaa. Tiedän niin tunteen! Jostain ihmeen syystä täälläkin on kaikki paikat millilleen täynnä tavaraa. Tsemppiä meille! Koitan suunnata nyt housu- ja lakanakaapille...

Mikko – Private Blend

Nettikauppa toimii kyllä vähän liiankin hyvin. Nämä taisivat tulla seuraavana päivänä tilauksesta...
Hieno ranneke!

Mikko – Private Blend

:) Pitää sitä vähän jotain keksiä.
Kiitos, mutta onhan se totta, että järjestys pitää olla, että on viihtyisää.
Samoin sinne kiitos :)

Maija (Ei varmistettu)

Oi, oi, siivousvimma kuulostaa oikein hyvältä! Ja, tuollainen operaatio vaatii arvoisensa valvojan ja vielä arvokkaamman palkan:D Kauniit (mussu)pyyhkeet. Täytyy operoida itsekin, kunhan ensin saan operoitua neljä laukullista matkapyykkiä ym..... Salzburgista löytyi myös oranssiputiikki, mutta sieltä ei löytynyt etsimääni huivia. No, uusia matkoja tulossa;)

T. Maija

Mikko – Private Blend

Anna odottaa, kyllä se sitten tulee aikanaan. Tuollaisen urakan jälkeen saakin levätä!
Himmentää valoja, laittaa kynttilöitä ja ostaa kukkia – siinä pikasiivous parhaimmillaan.

Mikko – Private Blend

Moltonin purkit ovatkin hienoja ja kivat tuotteet muutenkin!
No samoin, on ollut täysi urakka mahduttaa kaikki tavarat alunperin jonnekin. En avaisi niitä kätköjä ihan innolla, koska se kasvaa aina aika isoksi projektiksi.
No mutta nuo uudet hankinnat kuulostavat kivalta tekemiseltä!

S (Ei varmistettu)

Mä tarvitsen uusia käsipyyhkeitä, oho. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.