Sisustusherkkuja Argoshallissa

Poikkesin Helsingin keskustan Stockmannilla ja satuin käymään myös Argoshallissa, jonne on auennut My Design Guide -sisustusosasto. Koottuna on muun muassa HAY:n, Iittalan, Design House Stockholmin sekä Norrman Copenhagenin tuotteita ja uutuuksia. Osasto on auki 15.9. saakka.

Iittalan uutuudet Harri Koskisen isosta Lantern-lyhdystä päivitetty valaisin tai nuo Meno-huopakassit ovat aika hauskoja päivityksiä!

Tanskalaista muotoilua à la Holmegaard.

Myös muita harvinaisempia lasiesineitä löytyy.

Iloinen yllätys oli myös HAY:n iso osasto ja valikoima. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, mitä heiltä löytyy! Kiva, että tuotteita saa jo vähän paremmin Suomestakin.

HAY:n osasto.

Kaj Bojesenin apina on klassikko

Syuro purkit ovat aika hauskoja, lämpöä hyllyille metallin ja kuparin sävyillä.

Valokuvatyynyjä kysytään edelleen.

Hauska, että tuotteita on koottu näin hyvin esille - pitää käydä vielä uudestaan katsomassa, jos tuolta tarttuisi vaikka mukaan jotain.

Kommentit

Sara S. (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16741516084251602707

Kiva, että muistutit tästä, täytyykin piipahtaa tuolla. Hieno idea koota kaikki design jutut yhteen, näin varmaan moni löytää uusia tuotteita.

Aurinkoista torstaita Mikko !

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Kiitos vinkistä, tuolla täytyy ehtiä käymään. Nuo Lanternit on vaan niin nättejä, haaveilen kolmen lyhdyn rykelmästä olohuoneeseen... Ja noita Hayn bokseja pitäisi ehdottomasti hankkia, työpöydän staattista kaaosta helpottamaan.

Mikko – Private Blend

Olen haaveillut aika kauan siitä isosta Lantern-kynttilälyhdystä... Kiva, että saa vähän laajempaa valikoimaa myös tuolta!

Mikko – Private Blend

Tällaiset pop up -jutut ovat hauskoja! Kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä tuolta löytyy! Ihanaa viikonloppua myös sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.