SOMA - sushiburrito

Bongasin jo aiemmin uuden SOMA-ravintolan teippaukset Fredrikinkadulta Pino-kauppaa vastapäätä. Paikka aukesi hiljattain ja päätin koukata sen kautta eilen kotiin hakemaan iltapalaa. Pikaruokapaikan juttu on siis sushiburritot, joita ei ole käsittääkseni saanut aiemmin Suomesta. Ei sen puoleen, että olisin niitä syönyt matkoillakaan, vaikka ne ovat iso juttu muun muassa San Franciscossa, josta paikka on saanut kipinän. Kokeilemaan siis.

Ravintola löytyy osoitteesta Fredrikinkatu 27

Täytteeksi voi valita runsaiden kasvisten lisäksi esimerkiksi lohta, tofua, possua tai jättikatkarapuja. Kurkista lista tästä. Tuotteet ovat myös gluteenittomia ja maidottomia, joten sopiva löytyy varmasti kaikille.

Sushituutit on pakattu hauskaan omaan pakettiin.

Alkuun tuntui vähän hassulta syödä ison tortillan kokoista sushirullaa, mutta setti oli oikein hyvä ja monipuolinen. Ja kerrankin sushiannos, jolla lähtee nälkä! Mielestäni paikka ei ole ainakaan vielä Foodoran listoilla, mutta luulisi nousevan sinne pian. Suosittelen kokeilemaan! Kyllä haen mieluummin tällaisen kuin vaikka Subwayn patongin ja vaihtelua välillä Fafa'sillekin.

Tässä vielä pari kuvaa lainattuna SOMAN Facebook-sivulta


Kommentit

Santtu Joonas (Ei varmistettu) http://www.raha247.fi

Kiitos, mutta parempi valita jotain erilaista..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.